Bebek yada ocuklarnza tv seyrettiriyor musunuz?

bence herşeyin fazlası zarar.bi süreden sonra engel olamıyorsunuz tabi izliyor cocugunuz ama programları secmek sizin elinizde onun hem beynini hem gözünü hem kulağını yormayacak seyler secerseniz ve belli bir saat diliminde izletirseniz tv yi bence cokta bir zararı olmaz.benim kızım bebkliğinde baby tv izliyordu günde 1 saat kadar ve cok hızlı konusmaya basladı bir cok seyi cabuk ögrendi nesneler,renkler,sayılar vs. gibi.bence kullanım dozuna ve kalitesine bağlı.

tv nin zararını bilmeyen yoktur benim evimde vardı çocuk olunca eşimle kaldıralım diye karar aldık.klipler reklamlar sizce normalmi?kreşlerde bunun birçok orneğini görebilirsiniz.
öpüşme sahnelerine ozenipte biçok ozellikle kız ogrenci erkek ogrencileri sıkıştırıyor!

benim 3 çocuğum var. onlar arada izlerler. bizim evde pek tv açılmaz. 13 yaşındaki ikizlerim arada açarlar. bizde bazı akşamlar haberlere bakarız biraz. 15 aylık oğlumda tv açıksa ve ilgisini çeken bir şey varsa en fazla 2 dk falan bakar. ama yeğenim var 8 yaşında. onlara gittiğimizde hep tv açık ve çocuk hep tv izliyor. 22 aylık kardeşi var ve oda arada izliyor napsın. çocukta hep cartoon network izliyor. arada 22 aylık çocuğa yazık. trt çocuk falan izlese bu kadar bi şey demeyeceğim ama işte birde çok izliyor bıraksan 2-3 saat aralıksız izler. hep cartoon network hep şiddet.

Back
X