hamileyken aynı başlığı ben de acmıştım canım , o zamanki yorumlara göre ben de aldım bebe yağı ama doğru düzgün kullanmadım...
önce kendimde denedim böyle yapış yapış bi his bıraktı bende rahatsız oldum o yüzden de bebeğime çok kullanmadım..
sadece bazen poposuna ve bacaklarında bezin iz yaptığı yerlere kullandım , kızarıklığa iyi geliyor ama banyodan sonra filan masaj yapmadım...
sonuçta kimyasal bişey , ben cok taraftar değilim böyle şeylerin çocuklarda kullanılmasına...
o halde siz pişik önleyici krem,nemlendirici krem,şampuan,pudra,sabun da kullanmıyorsunuzdur bebeğinize ne de olsa onlarda kimyasal içerikli :))
canım hepimiz bebeklerimiz için kendi bildiğimiz doğrultuda bieyler yapmaya çalışıyoruz.tabiki herşeyde kimyasal ürünler var ve dikkat etmeliyiz,ama annelerimiz bizlerede kullanmış ve hepimiz sağlıklıyız,eğer ki bebek için ciddi bir tehlike içeriyor olsa bu ürünler üretilmez ve doktorlarımız önermez.herkesin kendibileceği bişey tabiki.ama biraz daha rahat olursanız bebeğiniz daha sağlıklı büyür emin olun.''kimyasal'' içerik sizin için önemli olmayabilir belki ama benim için öyle ve elimden geldiğince de dikkat ediyorum , size de tavsiye ederim..
ayrıca niye böyle manidar bi mesaj yazdınız anlamadım , ama çok merak ettiyseniz cevaplayayım sorunuzu ;
pişik önleyici çok mecbur kalmadıkça kullanmıyorum , (aslında doktorum bile her alt açmada sebamed kullan demişti ama ben cok mecbur kalmadıkça kullanmıyorum)
nemlendirici kullanmıyorum ,
şampuan en az kimyasal içerikli olduğu söylenen , benimle aynı fikirde olan doktorların da önerisi olan sebamed kullanıyorum ,
pudra asla kullanmıyorum..
sabun kullanmıyorum...
canım hepimiz bebeklerimiz için kendi bildiğimiz doğrultuda bieyler yapmaya çalışıyoruz.tabiki herşeyde kimyasal ürünler var ve dikkat etmeliyiz,ama annelerimiz bizlerede kullanmış ve hepimiz sağlıklıyız,eğer ki bebek için ciddi bir tehlike içeriyor olsa bu ürünler üretilmez ve doktorlarımız önermez.herkesin kendibileceği bişey tabiki.ama biraz daha rahat olursanız bebeğiniz daha sağlıklı büyür emin olun.
merhaba, doğum yaklaştı ve hazırlıklar hızlandı. ben bebek yağı kullanıp kullanmamakta biraz kararsızım. kısmetse kış bebeği olacağı için kullanmam gerebilmiyorumkismilekebilir. ama erken ergenliğe neden olabildiği soyleniyor. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? kullananlar hangi yağı kullanıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?