Bebek Beslenmesi bebek yatağı konusunda fikrinizi alabilir miyim ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

limonludondurmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.345
722
123
31
merhaba arkadaşlar bi tanıdığımızın çok az kullanılmş beşiğini aldık çizik bile yok üstnde. ancak yatağını beğenmedk. üzerine annem yünde çok incecik bir yün yatapı yapıcak yorgnın inceliğinde içine gömülmesi imkansız. kış bebeği olcak sizce sağlıklı olur mu yada pamuktan mı yapılmalı omurgayı etkiliyor falan yazılmış bende tam bilmiyorum yardımcı olabilir misniz

Bende yün yatak kullandım, beşikte kendi yatağının üzerine.
İçiniz rahat etmediyse alın bir yatak, beşik.nasil bilmiyorum ama benim ahşap besikti 4 yaşında hala kullanıyor. Gelişme çağında 3-4 yıl kullanacak, güzel bir yatak olsun

Benim de kizim kasim dogumlu havalar soguktu yinede dogdugunda benim annem de besige yun yatak yapti daha sagli diye 1 yasina kadar besikte yatti sonrasinda odasini duzduk dolap yatak aldik vs. ben bisey olucagini sanmiyorum bana gore hatta bu sekilde daha saglikli..

Hatta bisey daha eklemek istiyorum suanki yataginin uzerine de ince sekilde yun yatak dikti annem onuda seriyorum yatagina uzerine carsaf cekiyorum ve hala oyle yatiyor suan 3 yasinda oyle buyuttum ben omurgasida gayet duzgun duruyor :KK19:

Bende yün yatak kullandım, beşikte kendi yatağının üzerine.
İçiniz rahat etmediyse alın bir yatak, beşik.nasil bilmiyorum ama benim ahşap besikti 4 yaşında hala kullanıyor. Gelişme çağında 3-4 yıl kullanacak, güzel bir yatak olsun

benimde mobilyadan büyüyen beşik aldık o şekilde. sorun olmazsa ince yaptırayım bari teşekkür ederim :)

Hatta bisey daha eklemek istiyorum suanki yataginin uzerine de ince sekilde yun yatak dikti annem onuda seriyorum yatagina uzerine carsaf cekiyorum ve hala oyle yatiyor suan 3 yasinda oyle buyuttum ben omurgasida gayet duzgun duruyor :KK19:

hım anladım bende üstüne alez ve çarşaf düşünüyrm daha güzel dursun die. teşekkür ederim yün yaptırıcam :)

Bebek yatagi en az 32 dansite sertlikte sünger olmalı diye okudum her yerde. Bebeğim için 32 dansite sünger kestirip kılıf yaptım fakat doğrudan o süngerin üstünde rahat etmesi mümkün değil çünkü hiç esnemiyor, tahtaya yatmış gibi oluyor. O yüzden üzerine 3 cm daha yumuşak bir sünger daha kestirdim. Böyle gayet iyi oldu, yatak hala esnemiyor ama bebegime temas eden yumuşak bir yüzey var, içine gömülme durumu da yok.

Yün yatakta aklınız kaldıysa sert bir süngerin üzerine çok ince yün alez yaptırabilirsiniz. Ama yün yatağın üzerine bir de sentetik kumasli alez olursa yunun saglikli olmasinin bir anlami kalmıyor. Yün yataklar organik olduğu için sağlıklı cunku. Yani yun yatak, pamuk kilif, pamuk çarşafla birlikte kullanilirsa sağlıkli.

Back
X