• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek yatağı sorunu

crescent9846

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
39
Puanlar
18
Arkadaşlar bebek yataklarına bakıyorum.Benim önemsediğim şeyler kaliteli olması,uzun süre dayanması,bebeğin iskelet gelişimi için önemli olması..Anne yanı beşikler vs küçük olduğu için onları eledim bile gözümde...Büyüyen ahşap sallanan beşikler var bir de park yatak.Park yatağı çok öneriyolar ama araştırdığımda en kaliteli markanın bile kırıldığını gıcırdadığını söylemişler.Büyüyen beşik de ahşap diye pek istemiyorum şimdilik bi de daha pahalı diye park yatak daha kafama yatmıştı ama şikayetleri görünce kararsız kaldım.Park yatak ya da büyüyen sallanan ahşap yatak kullanan memnun kalan ya da şikayetleri olanların görüşlerini çok menak ediyorum.Memnun kaldıysanız hangi markalardan memnun kaldınız acaba önerirseniz çok mutlu olurum.

Ahşaplar çok güzel gerçekten, hatta bebiş büyüyünce kanepeye dönen ahşap beşikler var, gözüm onlardaydı. Ev taşımayı düşündüğümüz için biz de park yatak aldık. Bebeğim daha küçük şimdilik küçük sallanan beşikte yatıyor, parkı açmadım bile.

ilk5-6 ay anne yani yatak cok onemli onu mutlaka alin derim, zaten az kullanildigi icin kolaycada satarsiniz.
Daha sonrasi icin genis bir yer yatagina gecmenizi oneririm, hareketlenecegi icin bebeginiz daha rahat edersiniz, siz de rahatca yanina uzanabilirsiniz. Besik asla onermiyorum, aldigim icin cok pismanim.

Ahşap sallanan anne yanı yatak kullanıyoruz. Sallanıyor olması çok kötü. Şimdiki aklım olsa, sallanmayan bir yatak alırdım. Tekerlekleri var, bu özelliğini de sevmedim, yatak hareket edip duruyor. Bence şundan alın

Eklentiler

• 1000182485.webp
    1000182485.webp
    105,6 KB · Görüntüleme: 2
Back
X