Örgü Bebek yeleği ördüm

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

temmuziki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
8.571
182
163
daha önce örgü örmüştüm ama bebek için ilk defa yaptım biraz uğraştırdı düğme yerlerini fln şerit halinde sonradan örüp diktim:) iki renkli oldugu için örgüyle birlikte zor oluyor.sepet örgü bunun adı.babam kime yapıyosun dedi çeyize koycm dedm:) daha evli bilem diilim.dogmamış çocuga don biçiyosun dedikaydirigubbakcemile3 napiim bi kaç sene dursun ilerde yapamam belki
nasıl olmuşş

Son düzenleme:
walla karışmam mervem teyzesi olarak o yelekten bi tane daha başla çiftle yelekleri benim olursa hazırda bulunsun yolla hemen

canım ellerine saglık çok çok güzel olmuş.. inşllah giydirdiğin günlride görürüz:)

walla karışmam mervem teyzesi olarak o yelekten bi tane daha başla çiftle yelekleri benim olursa hazırda bulunsun yolla hemen

şekerim çok uğraştryo yaw :) ama yine bişiler yapmaya çalışırım
sana feda olsun yeter ki teyze et bizi:jeyyar:

canım ellerine saglık çok çok güzel olmuş.. inşllah giydirdiğin günlride görürüz:)

inşallah cnmmmm o günler ne uzak görünüyooo......
giydirmeyi nasip eder inş Allah

eline sağlık şekerim, hayırlı bi evladın olsun da ona giydirmek nasip olsun inşallah :1hug:

canım benim eline sağlık çok güzel olmuş
ama ben babamın yanında dantel bile yapamıyom çok yaa
çekiniyorum nedense
hatta annemin bile yanında yapmamaya çalışıyorum

bizde de birazcık öle oldu cnm babamın aklından bile geçmiyo benm evlenicegim :))
kime yapıyosun diyo sanki kendime yapamam:)

güzel olmuş ellerine sağlık ,bir gün bebişine giydirmek nasip olsun canım :)

çok güzel olmuş canım. Rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah .ama ondan önce hayırlı bir eş bekarmışsın.

benimde mavisi var bebekliğimden kalma aynı model :) bende bebişlerime örücem çok seviyorum bu modeli ellerine sağlık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…