Doğuma Hazırlık Bebek zıbını

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

afatmas

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
1.094
543
658
46
6 ad alsam yeterlı olur mu
ben hala karyola konusunda karar veremedım bebek 7 aylık oldu

yaz bebeği olcağı için bi kaç tane daha alabilrsin ama almasanda olur yani bence karyola mı düşünüyosun park yatakmı ? park yatak çok büyük rahatlık bence

Canım aslında bebek yatak odası takımı istıyodum şartlar yuzunden o olmayacak sanırım bıraz zaman geince alıcam ama şimdi yatak odasınada koyabıleceğim rahat kullanışlı ve uzun zaman kullanabıleceğim bır şey olsun istıyorum.

Sepetler var ama onlar sadece 3-4 ay kullanılıyo onu eledım onu istemıyorum ama ahşap karyola mı alsam park yatak mı alsam dıye duşunuyorum

ben park yatakları şekillerinden dolayı sevmiyorum sadeliği severim o yüzden çok gözümü yoruyo ahşap daha güzel fakat : en rahatı park yatak o yüzden her nekadar sevmesemde tipini ben park yatak alıcam araştırıyorum şimdiden biz doğu görevimizi yapıyoruz kalıcı değiliz ve ailelerimizin yanına gidip geliyoruz o yüzden yatağını çok rahat taşıyabilirim ayrıca bebek içinde park yatağın daha mantıklı olduğu kanısındayım sürekli büyücekler hareketleri değişicek çevresini keşfedicek atlıcak zıplıcak ahşap bu yüzden biraz tehlikeli gibi geliyo bana park yatağın ikinci katına indiğimizde fermuarınıda açarım bebek rahatlıkla girer çıkar diye düşünüyorum açıkçası ... ayrı bebek odası yapmak hiçmantıklı değil bebeğin her hareketini sesini gözlemlemek isterim içim hiiç rahat etmez başka odada kalmasına o yüzden küçükken park yatak 4 5 yaşlarında güzel bi oda hazırlıcam prensesime

bende park yatak düşünüyorum ama hangi marka hangi model karar veremedim daha :44: yardımcı olabilir misiniz ???

Bir de marka olayı var değil mi yatak olayı da var ben yun yatak daha sağlıklı olur dıye duşunuyorum ama

biz geçenlerde biraz bakındıkta eğer uygun olsun biraz diyosanız babylife kesinlikle tavsiye ederim benim kuzenim kullandı çok memnun kaldı ben ondan alıcam babaylife fiyatları 170 den başlıyo genelde anakucağımıda babylife düşünüyorum hatta bi tane modelini çok beğendim 90 lira cşivarı

aslında siz söyeyince aklıma geldi hiç kullanmadığım yün yorganlarım var onları bozup yatak yapabilirim. en azından bir işe yarar :)

o markayı hiç araştırmadım biraz da onlar üzerine yoğunlaşmalı illaki bilindik ismi duyulan bir marka olsun diye dünyanın parasını vermek saçma sanki

yün yorgan bebeişi çok terletmez mi kızlar ? hiç kullanmadığım için pek bilgim yok

vallahi ben şöyle söyliyim geçen sene yazın çok sıcak oluyo diye salona yer yatağı yapıyodum yün yorganı yere serip üzerine yatıyoduk gayet rahat oluyodu terletme falan yoktu

Yorgan değil yatak yun olacak yorganı da pamuklu olsun kı nefes alsın ve hafıfı olsun dıyorum elyaf olanların sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ben ama

peki fiyatları ne kadar oluyorrrrr bılgınız var mı park yatakların

Son düzenleme:
netten araştır canım aşağı yukarı 120lerden başlıyo 300e 400 e kadar var yani markası boyutuna göre değişiklik gösteriyo

yün yatağı bende düşündüm ama bebeğin yatacağı yer sert olmalıymış omurgası açısından yünü iyice sıkıca yapacakmışız sert olacaksa olurmuş fakat çocuğun yattığı yer çukurlaşırsa olmazmış rahat edemezmiş gelişimini etkilermiş falan filan dediler bende yatak aldım bilmiyorum bakalım hayırlısı

ortabetık yatak mı alıcaz kafam karıştı benım
peki annem bakacak orayada beşık almam gereklı mı ana kucağı yeterlı olur mu acaba arkadaşlarrrr

Ben Graco marka almayı düşünüyorum. En iyisiymiş.

evet graco çok iyi bir marka bu hafta sonu aydına doktora gidicem o zaman birazda bakayım dedim oradaki mağazalara araştırmalara başladık biraz biraz geçen hafta marmaristen baktık bi mağaza en çok chicco ve gracoyu önerdi bakalım ne olacak

ben kızımda sepet aldım ama büyüktü 1 yaşına kadar yattı sağlamdı tavsiye ederim şimdi de öyle yapıcam sanırım 7 aylık falan olunca oda yaparım zaten ilk zamanlar tek bırakamam

Ben ve eşim park yatakları beğenemedik içimize sinmedi. Tercih etmedik o yüzden. yatak odamıza 1-1,5 yaşına kadar düşmeden kullanabileceği beşik yaptıracağım.Parmaklıkları yüksek olacak. Aynı paraya ahşap beşik yaptırmak daha cazip geldi. Odası içinde dolabımız vardı zaten. Onun renginde 7 yaşına kadar kullanabileceği bir karyola yaptıracağım. İlk bebeğim benim çok özeniyorum. Biraz süslü olsun istiyorum kızımın beşiği odası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…