- 25 Eylül 2019
- 669
- 535
- 33
- Konu Sahibi POLYANNACIK
-
Ben bir sorun olursa yardımcı oluruz diye düşündüklerini düşünmüştüm aslında. Tabi sizin dediğiniz gibi de olabilir. En iyi konu sahibi bilir niyeti sanırım
Bugün eşimin testi pozitif çıktı. Hemen 2 yaşındaki oğlumun doktoru ile görüştük.Merhabalar.1 eylülde sezeryan ile dogum yapacagim annem ve esim refakatci kalıcak.koronadan dolayi ziyaretci yasak malum.kayinvalidem kayinpederim 2 görümcem var.kayinvalidem hastaneye sokmuyorlar desekte ben gelicem hastane önünde bekleyeceğim diyor ve digerleride.siz bilirsiniz dedik.ertesi gun bebeği görmek isteyecekler.gelmeyin desek olmaz.esimle konuştuk maskelerini takip görüp giderler diye söyleriz dedik.cok tedirginim.sizler yeni anneler dogum yapmis olanlar nasil yapiyorsunuz.yada bu işin doğrusu nedir.en yakınlarımız sonuçta görmek isteuecekelr..sizce.
Eşinizin annesi hakli sizin anneniz kadar oda istiyor ama görümcelerin birazcık gec görsede olur normal bi zamanda değiliz kayinvalideniz sizinle eve görmeye gelmeli diye düşünüyorum ama gorumcekler nooMerhabalar.1 eylülde sezeryan ile dogum yapacagim annem ve esim refakatci kalıcak.koronadan dolayi ziyaretci yasak malum.kayinvalidem kayinpederim 2 görümcem var.kayinvalidem hastaneye sokmuyorlar desekte ben gelicem hastane önünde bekleyeceğim diyor ve digerleride.siz bilirsiniz dedik.ertesi gun bebeği görmek isteyecekler.gelmeyin desek olmaz.esimle konuştuk maskelerini takip görüp giderler diye söyleriz dedik.cok tedirginim.sizler yeni anneler dogum yapmis olanlar nasil yapiyorsunuz.yada bu işin doğrusu nedir.en yakınlarımız sonuçta görmek isteuecekelr..sizce.
Şuan çok hassas bir dönemdesin kaygıların da çok normal canım ama maske takıp hijyen kurallarına uyacaklarsa görsünler bence bebeğini kayınvaliden sonuçta kapının önünde beklerim demiş üzüldüm kadına ne kadar görmek istiyor demek kiMerhabalar.1 eylülde sezeryan ile dogum yapacagim annem ve esim refakatci kalıcak.koronadan dolayi ziyaretci yasak malum.kayinvalidem kayinpederim 2 görümcem var.kayinvalidem hastaneye sokmuyorlar desekte ben gelicem hastane önünde bekleyeceğim diyor ve digerleride.siz bilirsiniz dedik.ertesi gun bebeği görmek isteyecekler.gelmeyin desek olmaz.esimle konuştuk maskelerini takip görüp giderler diye söyleriz dedik.cok tedirginim.sizler yeni anneler dogum yapmis olanlar nasil yapiyorsunuz.yada bu işin doğrusu nedir.en yakınlarımız sonuçta görmek isteuecekelr..sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?