- Konu Sahibi caninfistigi
-
yanlış anlamayın onu demek istemedim herşeyi çok takıntı yapıyosunuz acaba ilacı bıraktığınız içinmi böle kafanızda deli sorular oluştu onun için söledim.arkadaşımda kullanıyor her şeyi takar kafasına düşünür ilacı kullanırken takıntı yok bırakınca onunda öle sorular sorular hep.Yok terapiye devam ediyorum. İlacı da doktorla doğru zaman olduğuna birlikte karar vererek bıraktık. Daha önceden de bir bırakma girişimim olmuştu onda geri başlamıştım. Bu sefer o şekilde olmadı.
Antidepresan kullanımı genel bir durum. Yani insanlara nasıl geliyor bilmiyorum ama ilaçları bırakınca birden psikopata bağlamıyoruz :)
böyle şeyleri dert etmeyin bir iki terlik veya azarlamayla hiçbir cocuga bişe olmaz annemizden az mı terlik yedik psikolojimiz gayet yerindeÇok teşekkür ederim. keşke ama sanmıyorum. Biraz fevri biraz sinirli bir yapım var. Küçücük çocuğa bağırmaktan bile korkuyorum. Kendimi biliyorum dayanamaz bağırırım ben. Kedime bağırmışlığım var sinir edince o derece.
yanlış anlamayın onu demek istemedim herşeyi çok takıntı yapıyosunuz acaba ilacı bıraktığınız içinmi böle kafanızda deli sorular oluştu onun için söledim.arkadaşımda kullanıyor her şeyi takar kafasına düşünür ilacı kullanırken takıntı yok bırakınca onunda öle sorular sorular hep.
Bende sinirliyimdir ama Allah sabrını veriyorÇok teşekkür ederim. keşke ama sanmıyorum. Biraz fevri biraz sinirli bir yapım var. Küçücük çocuğa bağırmaktan bile korkuyorum. Kendimi biliyorum dayanamaz bağırırım ben. Kedime bağırmışlığım var sinir edince o derece.
Bir kere hazir miyim, sorusunu atin kafanizdan.
Cunku hayatta hicbir seye hazirlikli degiliz aslinda.
Bir seyin ihtimalini planlamakla bir seyi yasamak arasinda fark var.
Ve her zaman isler planladigimiz gibi gitmeyebilir de.
Evet, bebek buyuk bir sorumluluk.
Oyle kose yastigi gibi koydugumuz yerde durmuyor :)
Ustelik omur boyu.
Ama taptaze bir anne olarak gercekten muthis bir duygu diyebilirim.
Cok buyuk bir mucize bu.
Ve sunu anladim ki hicbir sevgiyle kiyas edilemez bile.
En sevdiginiz yatak ortusune pisleyecek ama siz ohhh gazi da cikti cok sukur, diyeceksiniz :)
Diger endiseniz sinirlenmekse ayni sekilde cabucak parlayan biri olarak diyebilirim ki hayir, kizmiyorsunuz.
Eger en cok sevdiginiz caniniz kaniniz anneniz babaniz ya da esiniz ya da her kimse sizi saat basi uyandirsa kizarsiniz ama bebeginiz de oyle olmuyor, meraklanmayin.
Aksine uyansa da emzirsem, azicik sevsem diye beklediginiz zamanlar bile olacak.
Dogum ve emzirmedeki aciya gelince kesinlikle olumsuz seyler dusunmeyin, dinlemeyin.
Her hamilelik ve her dogum birbirinden farkli.
Benimki kotuydu gercekten ama dogumdan sonraki o his en muzaffer komutanda bile yoktur :)
Hayattaki butun basarilarinizdan daha sevimli gelecek.
Oruc tutmamaya gelince de son olarak, elbette vicdani olarak size birakiyorum ama bence tutmaniza bir engel yok.
Hamile olsaniz bu gecerli bir sebep ancak denerken bir maniniz yok.
Allah tez zamanda butun isteyenlere ve size de nasip etsin insallah.
demek bi psikopat ben değilmişimYok aslında bu benim düzelmiş halim. Önceden gideceği okul devlet okulu mu olsun yoksa kolej mi? Ergenlikte ben nasıl başedicem. Allah'ım dinimi ben kendim yaşayamıyorum eğitimini nasıl vericem. Alkol kullanırsa ne yapmalıyım. Eşcinselim derse ben bunun altından nasıl kalkarıma kadar binlerce düşünce vardı kafamda. Şimdi en azından doğuma kadar olan kısmına odaklanmayı başardım. Böyle de yazınca iyice manyak bir profil çizdim ya :)
Ya benim kafamda zaten hamile olduğunu anlayana kadan minimum bir 15 gün falan geçiyor. Ya hamile kalırsam da besinsiz kalırsa diye böyle bir düşünceye girdim. Aslında annem hamileyken bile ilk günler tutmayı denemiş de bir şey olmamış bize. yani dürüst olmak gerekirse bu anksiyete sinir stres durumlarından geçen sene çok zor tuttum orucu. Bu sene bilemiyorum belki de bahane arıyorum. Allah affetsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?