- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi vallahoyle
Kim kime küfrediyor ya iki taraf da birbirinden şikayetçi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eeee nolmuş olamazmiArkadasın yok,evlenmek ıstıyosan,burnunu sevmıyosun,konu açan arkadas gercek arkadaslar,şimdi sanıklara gecelım
Ispatlaman lazım,oyle ediyorlarla olmaz bu ısya bunlar bn özelden de kufur ediyolar
canim bna habire özelden mesaj atiyorlar neymiş actigim konular çok ezikceymisBen bı sıkıntı görmemedim,araştırdım,arkadaslar genelde kkda olumsuz yorum yapmamışlar,alınganlık yapılmış,sorun yok
Fake degılsın babında dedım,sorunlu bır dönemden geciyorsun,sakın bıraz sakınnnneeee nolmuş olamazmi
Millan ezikçe diyorsa o konu ezikçedir.canim bna habire özelden mesaj atiyorlar neymiş actigim konular çok ezikceymis
küfürleri yüzünden kaç gün ban yedi,yıne akıllanmadı..Ağır itham! Millan özelden küfür mü etti? Suçu kanıtlanacak kadar herkes masumdur. Kanıtla bakalım.
burda istrdigimiz konuyu acma özgurlugune sahibiz bi konuyu exikce diye adlandiramazsinMillan ezikçe diyorsa o konu ezikçedir.
Dağılabiliriz.
Sen de ezik konular açma arkadaşım.
mesela bu konuyu açma özgürlüğüne sahip değilsiniz. keşke forum kurallarını okusaydınız..burda istrdigimiz konuyu acma özgurlugune sahibiz bi konuyu exikce diye adlandiramazsin
Adlandırdık bile.burda istrdigimiz konuyu acma özgurlugune sahibiz bi konuyu exikce diye adlandiramazsin