• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri BEBEKKAFA'nın nişan elbisesi

BEBEKKAFA

Yağmur'umu bekliyorumm:)
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
2.679
12
66
44
Ankara
ben çok beğendim sözlümde çook beğendi...zaten mavi istiyodu giyincede çok beğendiopuyorumnanaktan...

sizce nasıl?:asigim:

931573Fotograf0200.jpg

331049Fotograf0197.jpg

bu da ayakkabım

110771Fotograf0203.jpg

138616Fotograf0204.jpg

:nazar:

woaaaav:sm_cool:

cok guzel canim benim masallah diyeyim hemen..

Guller cok yakismis o elbiseye ayri bi hava katmis.Ayakkabilarinda cok guzel topugundakiayrintiyi

gorene kadar acaba gumus rengi bir ayakkabi daha mi yakisirdi dedim ama cok guzelmis.

Gelinligini de goruruz insallah.

Mutluluklar diliyorum bi omur..
Bu arada nickin cok ilgincmiskaydirigubbakcemile4

kuşuuuum çok guzel yaaa cok begendim valla gelinliginide görmek nasip olur inş

woaaaav:sm_cool:

cok guzel canim benim masallah diyeyim hemen..

Guller cok yakismis o elbiseye ayri bi hava katmis.Ayakkabilarinda cok guzel topugundakiayrintiyi

gorene kadar acaba gumus rengi bir ayakkabi daha mi yakisirdi dedim ama cok guzelmis.

Gelinligini de goruruz insallah.

Mutluluklar diliyorum bi omur..
Bu arada nickin cok ilgincmiskaydirigubbakcemile4

teşekkürler canım:1hug:

aynı aykkabının gümüş rengide vardı ama inan çok basit durdu...birde şöyle bi ayrıntı vardı elbisedeki güllerin ortasında siyah minik minik boncuklar var o nedenle siyah ayakkabıyı düşündüm ama üzerindeki ve topuğundaki taşlarla zaten gümüş rengi havasını verdi ...daha güzel durdu anlayacağın....

aminnn canım çoook sağoll

nickime gelince sözlüm bana bebekkafa diyo bazen opuyorumnanaktan

hımm elbise hoş ama daha iyi bir ayakkabı olabilir canım boshayallersmile

sağol canım işte yukarda anlattım olayı:ecrin_bebek:

kuşuuuum çok guzel yaaa cok begendim valla gelinliginide görmek nasip olur inş

:1hug: çoook teşekkür ederim canım beğenmene sevindimm....inşallahhh yakın zamanda o da nasip olacak:Saruboceq: bir an önce kavuşmak istiyorum aşkımaaa ufff özledim şimdi bakk:asigim:

canımmmm nısanlıgınnn cok hoss bayıldımm walla hele oo guller cok hos olmuss aykkabında cok hoss hele oo topugundakı taslar cok gusel olmus yanı:):) gule gule gıy ınsallah gelınlıgını de gorusurzz ınsallah nışan resımlerını eklersınde gorururuzz

cnm ayakkabınıda kıyafetinide çok beğendim hayırlısı olsun

cok güzel canım Allah tamamına erdirsin.

canımmmm nısanlıgınnn cok hoss bayıldımm walla hele oo guller cok hos olmuss aykkabında cok hoss hele oo topugundakı taslar cok gusel olmus yanı:):) gule gule gıy ınsallah gelınlıgını de gorusurzz ınsallah nışan resımlerını eklersınde gorururuzz

cok begendim rengi çok hoş

cok güzelmiş güle güle giyin

hepinize teşekkür ettimmzemuszemus

Back
X