• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri BEBEKKAFA'nın nişan elbisesi

gerçekten çok şık elbisen canım güle güle giy mutlu mesut ama keşke ayakkabınıda aynı tonda bulabilseydina.s

elbisen cok hos güle güle giyin sade ve güllerle §Iklik katilmis abartisiz hos bayanssulusmile
ayakkabi biraz fazla abartili geldi bana tabiki bu benim fikrim icine sindiyse güle güle giyin simdiden hem sözünüz icin hemde ilerisi icin mutluluklar .. insallah zaman gelir gelinliginiide görürüz .

elbise de ayakkabılar da çok güzel...güle güle giy...mutluluklar...

teşekkürlerropuyorumnanaktan

gerçekten çok şık elbisen canım güle güle giy mutlu mesut ama keşke ayakkabınıda aynı tonda bulabilseydina.s

ahh ahh canım aramadığımız yer kalmadı...aslında aynı renk ayakkabı istiyoduk annemde bende ....ama bulduklarımız az topukluydu,modeli güzel değildi,rengi acayipti vs derken yorgunluktan öldük zaten kaç gün sonunda amaan dedim aynı renk şartmı böle bişi olsun zaten ayakkabı görünmüyo bile ....çok sağol canım aminnopuyorumnanaktan

elbisen cok hos güle güle giyin sade ve güllerle §Iklik katilmis abartisiz hos bayanssulusmile
ayakkabi biraz fazla abartili geldi bana tabiki bu benim fikrim icine sindiyse güle güle giyin simdiden hem sözünüz icin hemde ilerisi icin mutluluklar .. insallah zaman gelir gelinliginiide görürüz .

ayakkabı abartılı evet ama elbise sade yani çok bişeyi yok o nedenle öyle aldım...taşlı taşlı bide şık durdu....çok sağol canım....aslında kafamdaki elbise ayakkabı farklıydı hatta diktirmek istiyodum ama hiiiç vakit yoktu....hayırlısı olsun...bu elbiseyide beğenerek aldım ama heleki aşkımda beğendi daha nolsunopuyorumnanaktan

Çok beğendim cnm allah mutlu etsin.

teşekkür ederim canım:asigim:

canım elbiseni çok beğendim çok güzel mutluluğunuza nazar değmesin zaten renk de öyle ;) hayırlı olsun

bu da güzel ama canım güle güle kullan netten arasaaydın kesin bulurdun ama olsun yani görünmüo pek doğru yania.s

kıyafet gerçekten hem renk hemde model olarak güzelmiş artık nişanda giymiş mutlu halinide görürüz inş.

Canım elbisenin rengi harika bayıldım :asigim:
Üstünede cuk diye oturmuş, maşallah.
Elbisedeki güller de çok hoş bir ayrıntı olmuş.
Ayakkabıya başta olmamış diye düşündüm taa ki topupklarını görene kadar :lepi:
Güle güle giyin tatlım, mutluluğun daim olsun, gelinlik resimlerinide hayırlısıyla görürürüz inşallah. :nazar: :nazar: :nazar:

çok hoş iyi bir seçim buarada tebrik ediyorum sizi:sm_cool:

Canım elbisenin rengi harika bayıldım :asigim:
Üstünede cuk diye oturmuş, maşallah.
Elbisedeki güller de çok hoş bir ayrıntı olmuş.
Ayakkabıya başta olmamış diye düşündüm taa ki topupklarını görene kadar :lepi:
Güle güle giyin tatlım, mutluluğun daim olsun, gelinlik resimlerinide hayırlısıyla görürürüz inşallah. :nazar: :nazar: :nazar:

kıyafet gerçekten hem renk hemde model olarak güzelmiş artık nişanda giymiş mutlu halinide görürüz inş.

çook güzel maşallah:)

hepinize teşekkürler...

evet nişanımız oldu 3 günlük nişanlıyız artıkopuyorumnanaktan

güzeldi herşey pasta hariçç....verdiğimiz siparişle uzaktan yakından ilgisi olmayan bi pasta geldi önümüzee...şoka girdikksenağlama

hani benzetememek fln olurda bu kadarda olmaz....yani alakası yoktu yaa resmen başkasının pastası bize geldi başka açıklaması yok yanii:oklava:

o kadar üzüldümki hayalimdeki pastam olmadı nişanımdasenağlama

gidip pastaneye söyledik zaten...asıl sahibi yoktu konuşamadık ,o adam ilgilenecekti çünkü özelliklee....rezalet oldu yani...

bide müzikler kötüydü...ayrılıkla ilgili şarkılar fln çaldı akıllılarr...

amaan neyse öyle böyle nişanlandık sonuçta,bunuda atlattık şükür....zaten ne kadar özenir titizlenirsen bi aksaklık olur illa...

inşallah düğünümüz çok daha güzel olur.....asıl önemliside tabiki evliliğimizin güzel olması....:Saruboceq:

resimleri koyamıycam kızlar hem nişanlım istemiyor hem zaten bende sevmiyorum deşifre etmeyi....b u konuda mazur görün...tekrar teşekkürler hepinizeea.s.

Gerçekten çok güzel çok begendim çok yakışmış güle güle giy

ben çok beğendim sözlümde çook beğendi...zaten mavi istiyodu giyincede çok beğendiopuyorumnanaktan...

sizce nasıl?:asigim:

931573Fotograf0200.jpg

331049Fotograf0197.jpg

bu da ayakkabım

110771Fotograf0203.jpg

138616Fotograf0204.jpg

:nazar:

göremedimmmmm :sinifsinif:

Back
X