Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bebekken saçları sıfıra vurdurmak

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

aydinmenekse

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
168
172
103
Merhabalar bebekken sacları sıfıra vurdurulan ve şu anda yumuşacık sacları olanlar var mi yani küçükken bir iki defa saçı kazitilip şu an yumuşacık sacları olan var mi ?

Bildigim kadarı ile
Saçlar kesildikçe sertleşir ve sıklaşır

Aslında sormak istediğim bebekken saçları kazıtılmış olup da şimdi yumuşacık saçları olanlar var midir

Onun sıfıra virmakla falan alakası yok tamamen yapısal.. Benm kuzenlerin saçlarnı küçükken bebekken hep sıfıra vururdular saçları gür olsun dye birnin saçı ince telli ve seyrek diğerinin kaln telli ve çok.. eğer alakası olsaydı iksninde kaln ve çok olurdu 😁

Onun sıfıra virmakla falan alakası yok tamamen yapısal.. Benm kuzenlerin saçlarnı küçükken bebekken hep sıfıra vururdular saçları gür olsun dye birnin saçı ince telli ve seyrek diğerinin kaln telli ve çok.. eğer alakası olsaydı iksninde kaln ve çok olurdu 😁
Bir umut kestirdim bakalım hayırlısı:)

Aynen tam tersi de olur ama boya bakım derken tüm saçlar sertlesmez mi yani sadece sıfıra vurunca mi sertleşir bende kızımın saçını kestirdim de ilk çikan saçlar sert ya ondan merak ettim
Sert çıkmıştı ben de vurdurdum

Aslında ben çok gelenekçiyim büyüklerimiz bir şey diyorsa vardır bir hikmeti diyorum hep

Aslında sormak istediğim bebekken saçları kazıtılmış olup da şimdi yumuşacık saçları olanlar var midir
Biz varız 🙋‍♀️ gecen yaz kazıdık aynı şekilde hem yumuşak hem çok gürleşme olmadı.Eşim bu yaz tekrar kazıtmak istiyor değişir umuduyla ,inşallah gürleşir ne diyim .

Biz varız 🙋‍♀️ gecen yaz kazıdık aynı şekilde hem yumuşak hem çok gürleşme olmadı.Eşim bu yaz tekrar kazıtmak istiyor değişir umuduyla ,inşallah gürleşir ne diyim .
O zaman yapi meselesi ben de kızımı yeni kazıdık da sert küçük küçükler gerci uzadikca mi yumusadi merak etmiştim ama ne kadar yapi meselesi de olsa büyüklerin de bildiği vardır diyorum hayırlısı:) sizin çocuğunuz da kız mi

O zaman yapi meselesi ben de kızımı yeni kazıdık da sert küçük küçükler gerci uzadikca mi yumusadi merak etmiştim ama ne kadar yapi meselesi de olsa büyüklerin de bildiği vardır diyorum hayırlısı:) sizin çocuğunuz da kız mi
Evet kız,saçları yumuşak ve az ilk kazımada gğrleşmedi yaza 2.deneyecek babası inşallah gürleşir valla çok az 😬

Back
X