- 18 Temmuz 2019
- 168
- 172
- 103
- Konu Sahibi aydinmenekse
Merhabalar bebekken sacları sıfıra vurdurulan ve şu anda yumuşacık sacları olanlar var mi yani küçükken bir iki defa saçı kazitilip şu an yumuşacık sacları olan var mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam tersi olması gerekmiyor muMerhabalar bebekken sacları sıfıra vurdurulan ve şu anda yumuşacık sacları olanlar var mi yani küçükken bir iki defa saçı kazitilip şu an yumuşacık sacları olan var mi ?
Aynen tam tersi de olur ama boya bakım derken tüm saçlar sertlesmez mi yani sadece sıfıra vurunca mi sertleşir bende kızımın saçını kestirdim de ilk çikan saçlar sert ya ondan merak ettimTam tersi olması gerekmiyor mu
Inşallah gurlesir ben de kızımın saçlarını kestirdim de ilk çıkanlar sert ya ondan merak ettimSuanda yumusak düz tek sıkıntımız gür olmamasi seyrek olması zmanla duzelir diye düsünüyorum
Bir umut kestirdim bakalım hayırlısı:)Onun sıfıra virmakla falan alakası yok tamamen yapısal.. Benm kuzenlerin saçlarnı küçükken bebekken hep sıfıra vururdular saçları gür olsun dye birnin saçı ince telli ve seyrek diğerinin kaln telli ve çok.. eğer alakası olsaydı iksninde kaln ve çok olurdu![]()
İnşaALLAH istediğiniz sonucu alrsnzBir umut kestirdim bakalım hayırlısı:)
Sert çıkmıştı ben de vurdurdumAynen tam tersi de olur ama boya bakım derken tüm saçlar sertlesmez mi yani sadece sıfıra vurunca mi sertleşir bende kızımın saçını kestirdim de ilk çikan saçlar sert ya ondan merak ettim
Uzadıkça yumuşar değil mi :)Sert çıkmıştı ben de vurdurdum
Saç yapısına bağlı biizmkisi yumuşadıUzadıkça yumuşar değil mi :)
Benim hiç yumuşamaz saçlarım ondan miiiMerhabalar bebekken sacları sıfıra vurdurulan ve şu anda yumuşacık sacları olanlar var mi yani küçükken bir iki defa saçı kazitilip şu an yumuşacık sacları olan var mi ?
Yumusayanlar gürlesenler de var diğer türlü de bende bilemedim merak ediyorum bizler cevap verdikce fikrim oluşacakBenim hiç yumuşamaz saçlarım ondan miii![]()
Biz varızAslında sormak istediğim bebekken saçları kazıtılmış olup da şimdi yumuşacık saçları olanlar var midir
O zaman yapi meselesi ben de kızımı yeni kazıdık da sert küçük küçükler gerci uzadikca mi yumusadi merak etmiştim ama ne kadar yapi meselesi de olsa büyüklerin de bildiği vardır diyorum hayırlısı:) sizin çocuğunuz da kız miBiz varızgecen yaz kazıdık aynı şekilde hem yumuşak hem çok gürleşme olmadı.Eşim bu yaz tekrar kazıtmak istiyor değişir umuduyla ,inşallah gürleşir ne diyim .
Evet kız,saçları yumuşak ve az ilk kazımada gğrleşmedi yaza 2.deneyecek babası inşallah gürleşir valla çok azO zaman yapi meselesi ben de kızımı yeni kazıdık da sert küçük küçükler gerci uzadikca mi yumusadi merak etmiştim ama ne kadar yapi meselesi de olsa büyüklerin de bildiği vardır diyorum hayırlısı:) sizin çocuğunuz da kız mi