Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bebekken saçları sıfıra vurdurmak

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Olacagindan midir yoksa gercek mi bilemicem ama. 8 yasindaki oglumun sacini 1 yasindayken surekli jiletle kel yaptirirdim suan saclarinin dibi gorunmucek sekilde ski. Sertte sac telleri zaten one dogru uzar. biraz uzatmadikca onleri sekil almiyo

Olacagindan midir yoksa gercek mi bilemicem ama. 8 yasindaki oglumun sacini 1 yasindayken surekli jiletle kel yaptirirdim suan saclarinin dibi gorunmucek sekilde ski. Sertte sac telleri zaten one dogru uzar. biraz uzatmadikca onleri sekil almiyo
Ne güzel maşallah peki sizlerin nasıl eşinizin sizin de gür mu :) uzayınca da önleri şekil almıyor mu bir de kızınız var mi ya da varsa kestirdinız mi kestirir miydiniz yine

Aslında sormak istediğim bebekken saçları kazıtılmış olup da şimdi yumuşacık saçları olanlar var midir
Yeğenimin saçını kazıtmıştık. İlk sert çıktı ama şimdi 5 yaşında saçı ipek gibi yumuşacık ve gür oldu. Ilerleyen yaşlarda değişirmi bilmiyorum

Yeğenimin saçını kazıtmıştık. İlk sert çıktı ama şimdi 5 yaşında saçı ipek gibi yumuşacık ve gür oldu. Ilerleyen yaşlarda değişirmi bilmiyorum
Çok teşekkür ederim yorumunuz icin benim kızımın saçları da böyle olur inşallah:) ikinci kizimi da seneye bu zamanlar düşünüyorum:)

Back
X