- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Babylicious
-
Hangi sehirdesiniz? Istanbulda 2+1ler bile artik 60 70 metrekare. 1+1e sigabilecek misiniz? Bir de 1+1de giyinme odasi nasil olacak anlamadim.
Bence 2+1. Yani sezeryan olmak zorunda kalirsaniz falan yaninizda biri kalmak durumunda olur. Allah korusun insanin basina her sey gelir. Bir arkadas anne akraba biri kalmasi gerekebilir. Hamilelik surecindesiniz sonucta.
Ne kadar süre orda kalacaksınız?
planımız 1 yıllık ama plan sonucta bebek daha kucuk olacagı ıcın ayrı odada bırakamam dıye dusunuyorum 1 yasında falan olsa uyku duzenı olsa ayrı odası olması gerekır tabıkı
Her uzman farklı bişey söylüyor. 2 yıl aynı odada yatması gerektiğini söyleyende var odasını hemen ayırmanı söyleyende. Ben ayırmadım hemen şahsen.planımız 1 yıllık ama plan sonucta bebek daha kucuk olacagı ıcın ayrı odada bırakamam dıye dusunuyorum 1 yasında falan olsa uyku duzenı olsa ayrı odası olması gerekır tabıkı
2+1 hatta mümkünse 3+1. 1+1 bekar evi bence. İmkan yoksa başka tabi.
1 yıllık plan mı olur ? Tüm eşyaları bırakıp yudtdışına mı gidiceksiniz öyleyse ev değil apartta olur.
Bebeğin biraürü eşyası olucak onları nereye koyucaksınız ? Biberonu emziği diş kaşıması arabası zartı zurtu?
Hepsini gardropa mı koyacaksınız?
Taşına taşına eşyalar pert olur bebeklede taşınmak Or iş 2+1 bulun rahat edin sonrada taşınmayın.
Her uzman farklı bişey söylüyor. 2 yıl aynı odada yatması gerektiğini söyleyende var odasını hemen ayırmanı söyleyende. Ben ayırmadım hemen şahsen.
1+1ler bizim burda daha pahalı mesela ve bence 2 kişilik bir aile için bile küçük. Sırf büyük diye mi istemediniz 3 odalı yoksa kirası mı yüksek? Kiralar hemen hemen ayniysa 3+1 de düşünülebilir. 1 yıl sonra planlarınız tutmayabilir daha uzun süre kalmak zorunda kalabilirsiniz. Taşınmak sıkıntı olur o zaman. Şimdi yeni evli çiftler bile 3+1 evde oturuyor. Hobi odası yapıyor, çamaşır odası yapıyor, giyinme odası, oturma odası, misafir odası yapıyor bir şekilde kullanıyorlar.3+1 de düşündüm hatta kendime calısma odası yaparım bebek dogunca hemen işe donemem evden calısırım dıye dusunmustum ama cok buyuk gelmıstı gozume bebek odası ıllakı olacak ama kullanılmayacak ılk bırkac ay en azından.. eve gelen gıdenı dusunemedım gercekten mısafır falan gelebılır oda zaten bebek dogunca annem yardıma gelır en az 2 3 haftada kalır
yanı 1 yıl sonra kendı evımızı alırsak zaten tasınacagız ama dedıgım gıbı bıraz temkınlı olmak da gerek ya alamazsak yada baska plan yaparsak falan daha buyuk bır ev sanırım daha ıyı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?