Bebekle Angels Peninsula ??

:kk77:
Daha da korktum şimdi:bicak: yeni gectık ek gıdaya bide tatilde tek ilgilenicem inşallah korktugum gibi olmaz

oteller park yatak veriyordur, varsa cibinlik alın sinek böcek vs bebeklere çok geliyor. klima çarpmasın gece ona dikkat edin. sıcaktan soğuğa soğuktan sıcağa hasta oldu benim oğlum bu yaz, doktora gittik marmaris de acayip sıcaktı doktor güneşe çıkarmayın dedi. zor oluyor ama çocuğa göre ayarlıcaksınız artık.

Ben çocuklarımla tatil yapıp eğlenenlerdenim. Tabi eşinizde yardımcı olacak. Öyle yemek saati uyku saati diye ayarlamadım hiç. Tatilde özgür bırakırdım ve çok güzel geçerdi. Hatta oğlum 6 yaşındayken 5 aylık kızımda vardı gitmiştik. Hemde pansiyona gitmiştik yani yemek falan işleride bana bakıyordu. Ama her şeyi sorun etmezseniz tatil güzel geçer. Biraz relaks olmak iyidir.

En güzeli.
Adı üstünde tatil yani :)
Bende ne zaman isterse o zaman uyuturum hep.
Şezlongun birini yatak haline getiriyoruz onun için.
Zaten şemsiye var tepesinde.
Püfür püfür uyusun dinlensin.
Yemek istemiyorsa zorlamıyorum, bol su içmesini
sağlıyorum o kadar. Ne kadar yerse.

Saat hesabı yapmak bana göre değil.
Eve dönünce zaten belli bir düzeni var.
7 gün ne onu yormak isterim nede kendimi.

işte zehir etmemek için uyacaksın uyku düzenine vs

atıyorum sabah kalktı gidecek kahvaltı edeceksiniz saat uygun ise denize gideceksiniz

uykusu geldi uyutacaksınız eşiniz havuzda takılacak

öğlen uyandı emdi yedi her neyse sonra yine uyuyacak uyutup eşinize bırakıp deniz havuz idare edeceksiniz

uyanınca arayacak sizi ya da mesela bizim denize bakan bir odamız vardı eşim perdeyi açıyordu tele suda bakamayacağım için perdeye bakıp denziden çıkıp gitmişliğim vardır
Muhafazakar bi otel gideceğimiz yer , zaten eşimde kendi takılır artik halledicem bi şekilde yapan yapıyo:)

Seneye yaza bana da lazım yerimi aldım bekliyorum valla.

Konuya gelince instagramda pembegelinn var. O açıklamıştı son fotoların birinin altında. Aklıma geldi şimdi
Sen ne ara 15 haftalik olmussun zaman akip geciyo daha dun gibi. Bin tane ekipman almadan cikamayiz su an konuya dair tek bildigim o bi bakiyim fotoya.

Ben çocuklarımla tatil yapıp eğlenenlerdenim. Tabi eşinizde yardımcı olacak. Öyle yemek saati uyku saati diye ayarlamadım hiç. Tatilde özgür bırakırdım ve çok güzel geçerdi. Hatta oğlum 6 yaşındayken 5 aylık kızımda vardı gitmiştik. Hemde pansiyona gitmiştik yani yemek falan işleride bana bakıyordu. Ama her şeyi sorun etmezseniz tatil güzel geçer. Biraz relaks olmak iyidir.
Teşekkürler umarımm

Sen ne ara 15 haftalik olmussun zaman akip geciyo daha dun gibi. Bin tane ekipman almadan cikamayiz su an konuya dair tek bildigim o bi bakiyim fotoya.

Hakikaten ne ara oldum ben o kadar be? Valla dün gibi. Sen doğurduğunda hamileymişim haberim yokmuş :D sen bu sene tecrübe et seneye bana aktar.

Sabahin köründe kalkip kahvaltimizi yapip havuza inip ogleye kadar takiliyorduk sonra biseyler atistirip odaya gecip ailecek uyuyorduk sonra bir fasil daha havuz/deniz oda uyku sonrasi aksam yemegi gezmesi gece uykusu zaten.
Sinegi bol bir yerse yaniniza sinek kovucu ve fenistil jel alin, her ihtimale karsi ates olcer, ates dusurucu surup, pisik kremi vs bulundurun.
Bizim ilk yazimizda ek gidaya gecmemisti rahattim, 1.5 yasindakinde baya yeme sorunu yasamistik ama o zaman da gunduz uykusu azaldığı icin rahattik :)

Merhaba hanımlar, direk konuya giriyorum ;agustosta tatile gidiyoruz, 5 aylık oğlum var ilk defa bebekle olunca nasıl olur diye endişelendim. Eşimde biraz pinpiriklidir. Çocukla tatili güzel geçenler biraz fikir verebilir mi? Mesela plajda güneşlenirken, yemeğe giderken cocuklarınızı uyku saatlerini nasıl ayarladınız? Simdiden tesekkurler hepinize:KK54:
Her bebek farklıdır.Sen annesisin.Onun huyunu suyunu,neyin rahatlatacağını en iyi sen bilirsin.Bir de nasıl alıştırırsan öyle gider.Sen rahat ol ki,çocukta rahat olsun.

Deneyimli bir anne bulmusken sorayım ; yatagını falan nasıl ayarladınız ? Yorum icin tesekkurler ayrica umarım güzel ve kolay geçer:)
biraz geciktim cevap vermekte. belki cevaplar da gelmiştir ama gittiğiniz yer otel değil mi zaten. onların park yatakları oluyor. siz sadece nevresim yastık kılıfı pike filan götürüyorsunuz. eğer yoksa yatak park yatağı atın bagaja oldu bitti. umarım soruyu yanlış anlamadım.

Back
X