Cıyaklamak?Nasıl seviyesiz bir yorum bu.Size cevap yazmaya bile değmez.Ne yaşadıysa ben de hatamı göreyim diye buraya konu açıyorum.Yargılanmak için değil hele ki böyle kelimelerle!!!Ben de kızım öyle bir şeyle bana gelse ben de derim.
Evde atmış derken kolundan tutmuş dışarı mı atmış.
Yoksa s.. git lan babanın evine mi demiş ?
konu sahibesi tartışmış ve babasının evine gitmiş.
Ha eğer eşi babasını aramış gelin kızınızı alın demişse o raddeye gelene kadar birbirlerine ne dediler ?
Orayı yazmamış.
Evet adam çok haklı.
Karşısında ben haklıyım diye cıyaklayan bir kadını hiç bir adam da çekmesin.
Yazmayın o zaman.Cıyaklamak?Nasıl seviyesiz bir yorum bu.Size cevap yazmaya bile değmez.Ne yaşadıysa ben de hatamı göreyim diye buraya konu açıyorum.Yargılanmak için değil hele ki böyle kelimelerle!!!
Evet canım adam haklı hemde çooook haklı banada aynı şekilde davranılsa bende gidene gitme demem konuyu hiç anlamamışsın İki üç kere daha oku istersen empati yapın biraz yada empati yapmayı deneyinAdam
Kadini
Bebegile
Evden
Atmis
Ama canim Adam cok hakli
Ayrıca sizin hayatınızda özel diye bir şey olamayabilir ama karı koca tartışırken adamın babamı araması ne kadar normal?Bizde büyük kavgalar olmaz hanımefendi hele mi ciyaklamak?Kişi kendinden bilirmiş işi!Siz babanıza şikayet edilmeyi normal görüyorsanız diyecek başka lafım yok.Ben de kızım öyle bir şeyle bana gelse ben de derim.
Ha eğer eşi babasını aramış gelin kızınızı alın demişse o raddeye gelene kadar birbirlerine ne dediler ?
Orayı yazmamış.
Evet adam çok haklı.
Benim konum.İstediğime istediğimi yazarım.Yazmayın o zaman.
Olayı babalarınıza kadar taşıyorsanız onlar da sizin probleminiz.Ayrıca sizin hayatınızda özel diye bir şey olamayabilir ama karı koca tartışırken adamın babamı araması ne kadar normal?Bizde büyük kavgalar olmaz hanımefendi hele mi ciyaklamak?Kişi kendinden bilirmiş işi!Siz babanıza şikayet edilmeyi normal görüyorsanız diyecek başka lafım yok.
Ben de kızım öyle bir şeyle bana gelse ben de derim.
Orayı yazmamış.
Evet adam çok haklı.
Allah Allah.Ay Ben tanidim sizi, siz su tecavüz haberi duyunca da orda ne isi varmis diyen kadinlardansiniz
Sana cevap yazmaya değmez demedin mi ?Benim konum.İstediğime istediğimi yazarım.
Evet canım adam haklı hemde çooook haklı banada aynı şekilde davranılsa bende gidene gitme demem konuyu hiç anlamamışsın İki üç kere daha oku istersen empati yapın biraz yada empati yapmayı deneyin
Demi adamım aramış vallamı gızzKadin gidiyorum dememis ki, Adam aramis babasini Gel kizini Al Demi.
Gülüyorsunuz ama benim evi terketmek gibi bir niyetim yoktu.O adam aradı babamı.Demi adamım aramış vallamı gızz
Hadi oku oku eğlence çıkar sanaEski konularına baktım da.
Adam yerden teeeee arşı alaya kadar über haklı be :)
Benim gördüğüm şu; eşiniz çok fazla ödemeniz olduğu için çeşme açıkken doldurayım moduna girmiş. Yani bu geliri elde edebiliyorken dayanabildiği kadar ağır işe dayanmaya çalışıyor. Bir iki sene sonra kredi yükü azalacak, en azından araç kredisi bitmeye yakın olacak. O nedenle şu zamanları atlatabilmek için olabildiğince iş alıyor.Yalnız isteyen ben değilim.Arabamız vardı zaten.1 sene daha bekleyelim ben işe girince değiştiririz dedim.Bu sene zaten zor daha da zorlaştırmayalım dedim.Normalde lüks yaşamayı bakımı giyinmeyi seven biriyim.Bu sene hepsinden feragat ettim.Yani istediğim sadece biraz vakit geçirebilmek.Yardım da değil.
Adamın babasını araması cooook büyük bir olay . Olay gerçekten böyle gelistiyse neden konunun en başında , her şeyi yazarken onu da yazmasın ki konu sahibi? Çünkü konu çabalayan bir adam ve kavga edip babasına giden , bosanma lafları eden bir kadindan bahsediyor. Madem adam böyle büyük bir adım attı boşanmak için, neden konuya yazılmadı,ben de ona anlam veremedim.Ben de kızım öyle bir şeyle bana gelse ben de derim.
Orayı yazmamış.
Evet adam çok haklı.
Karşısında ben haklıyım diye cıyaklayan hiç bir kadını hiç bir adam da çekmesin.
Yazmadım çünkü gerçekten kendimi haksız olduğuma ikna etmeye çalşıyorum.Eğer burdan da gazı alırsam kendimi tanıyorum.Dönüşü olmayan yollara gireceğim.Konu gidişatı da yazmak durumuna itti.Daha yazmadığım şeyler de var ama derdim gerçekten boşanmak değil.Adamın babasını araması cooook büyük bir olay . Olay gerçekten böyle gelistiyse neden konunun en başında , her şeyi yazarken onu da yazmasın ki konu sahibi? Çünkü konu çabalayan bir adam ve kavga edip babasına giden , bosanma lafları eden bir olaydan bahsediyor. Madem adam böyle büyük bir adım attı boşanmak için, neden konuya yazılmadı,ben de ona anlam veremedim.
Bence olay çok da öyle gelişmedi ya,neyse
Neden eşinizin tarafından düşünmediniz hiç ben adamı nasıl bu raddeye getirdim diye Mesela kendinize yandaş bulmak için konu açmışsınz bence haksızsın ortada çoçuk varken daha farklı düşünmeli insan konu tartışmaya kapalı demiş sen bir hafta surat asıp kavga etmişsin babanızı otururken herşey günlük gülistanlıksa aramaz dimi ben düşünüyorm eşim babamı neden arar iyice çıldıray ciyaklamazsam aramaz heralde O raddeye gelirsemde zaten babam beni geride göndermez birdahaGülüyorsunuz ama benim evi terketmek gibi bir niyetim yoktu.O adam aradı babamı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?