- 6 Mart 2024
- 11.824
- 10.389
- 218
- 29
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
Evden çalışacaksanız da bebek durumu ofise gitmenizle eşdeğer. Özellikle de kurumsal bir yerin müşteri temsilciliği gibi performansın çok önemli olduğu hatta takip de edildiği yerlerde. Bebek ağladığında hattaki müşteriyi bırakıp gidemezsiniz ki. Ya da bir toplantının saati bellidir, kamera açıktır bebekle gene ilgilenemezsiniz. Sizin bakıcı ya da destek olacak bir ahbap bulmanız şart eğer çalışmak istiyorsanız.
esim 12-24 calışacak. bebeğim geceleri uyuyor. saat 8 gibi uyuyup sabah 7.30 da uyanıyor ama evet gündğz mesaisi yapacaksam bebeğim en fazla 1.5 saat uyuyor. bakıcı ücretleri çok yüksek ve aileden biri de bebeğe bakamaz. aslında en fazla haftanın 4 günü bakıcı ihtiyacımız olacak. ona da haftalık 12 bin gibi saçma bir fiyat söyleniyor.Çalışacaksanız yukarıda da dendiği gibi yardım edecek birinin yanınızda olması şart. Evden de çalışsanız, ofise de gitseniz, dükkan da açsanız bebeğe bakacak biri gerekiyor. Bunu göze alarak plan yapın.
Maalesef artık şirketler değil bebeğinizin olmamasını, hayatınızın olmamasını isteyecek şekilde davranıyorlar. Bunun mesaisi olur, ofise gitmesi olur. Bebeğin hastalığı, başka sorunu olur. Onun uyku saatine göre program yapamazsınız. Ya bebeğiniz kreş yaşına gelene kadar ona bakacaksınız ya da bakıcı bulacaksınız. Sizin için başka seçenek yok gibi.esim 12-24 calışacak. bebeğim geceleri uyuyor. saat 8 gibi uyuyup sabah 7.30 da uyanıyor ama evet gündğz mesaisi yapacaksam bebeğim en fazla 1.5 saat uyuyor. bakıcı ücretleri çok yüksek ve aileden biri de bebeğe bakamaz. aslında en fazla haftanın 4 günü bakıcı ihtiyacımız olacak. ona da haftalık 12 bin gibi saçma bir fiyat söyleniyor.
Neresi ki o fiyatın istendiği yer, ben hiç duymuyorum etrafımda bu paraları.esim 12-24 calışacak. bebeğim geceleri uyuyor. saat 8 gibi uyuyup sabah 7.30 da uyanıyor ama evet gündğz mesaisi yapacaksam bebeğim en fazla 1.5 saat uyuyor. bakıcı ücretleri çok yüksek ve aileden biri de bebeğe bakamaz. aslında en fazla haftanın 4 günü bakıcı ihtiyacımız olacak. ona da haftalık 12 bin gibi saçma bir fiyat söyleniyor.
Gaziantep’te asgari ücret alıyor bakıcılar. Ben devlet anaokuluna gönderiyorum 10 bin civarıNeresi ki o fiyatın istendiği yer, ben hiç duymuyorum etrafımda bu paraları.
Konu sahibinin söylediği günlük 3bin.Gaziantep’te asgari ücret alıyor bakıcılar. Ben devlet anaokuluna gönderiyorum 10 bin civarı
Yardımcı abla gideri var, kulüp ücreti tam günler için bu, okul aidatı, bir de ikindi kahvaltısı ayrı bir gider.Konu sahibinin söylediği günlük 3bin.
Orta-alt gelir grubunda hiç duymadım böyle bir ücret.
Sizin okulda ekstra bir şeyler mi var, burada tam günler 6,5 diye biliyorum.
10bin de iyi gerçi.
Bence artık eksi hesap yapın, işe dönmeye değecek mi değmeyecek mi diye. Çok zora girmeyecekseniz el kadar bebeği bakıcıya kreşe vermeye gerek yok. 1-1,5 sene idare edebilirseniz kreşe verir öyle dönersiniz. Birikim vs var mı hiç sizi idare edebilcek kadar?Kızlar 4 aylık bir bebeğim var ve biz temmuz ayında batıya tasınacağız. Ailemize komşu şehire çıktı tayinimiz.
İş alanı geniş bir alandan mezunum ve işletme yönetimi konusunda tecrübem var. Tasındığımızda bebeğim 5.5 aylık olacak. Bebekle ne iş yapabilirim?
Bankaların müsteri temsilciliğine baktım ama eğitim için istanbula çağırıyorlar. Öyle bir imlanım yok. Ama çalışmam lazım cünkü ev ve araba borcuna girdik. Gideceğimiz sehirde de kiralar 20-25 arası iyi bir ev istiyorsak. Bu arada bebeği bırakacağım kimse yok. Bakıcı tutsam diyorum ama bakıcı maasları da yüksek. Çalıştığımın hepsi bakıcıya gidecekse de bir anlamı yok ki.
Bebeği olup çalışan varsa fikir verebilir mi? Esim mağaza falan açalım sana diyor ama ya tutmazsa? Açıkcası riskli bir işe tüm paramızı yatırmak istemiyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok memnun olucam
İstanbul’da da 30-35 civarı.. ama konu sahibinin dediği kadar yüksek hiç duymadım hangi il acabaGaziantep’te asgari ücret alıyor bakıcılar. Ben devlet anaokuluna gönderiyorum 10 bin civarı
Uygulama ana okulu ya da kulüp etkinliği ile bağımsız anaokulları 10bini buluyorKonu sahibinin söylediği günlük 3bin.
Orta-alt gelir grubunda hiç duymadım böyle bir ücret.
Sizin okulda ekstra bir şeyler mi var, burada(Bursa) tam günler 6,5 diye biliyorum.
10bin de iyi gerçi.
Oniki bin niye saçma olsunkiesim 12-24 calışacak. bebeğim geceleri uyuyor. saat 8 gibi uyuyup sabah 7.30 da uyanıyor ama evet gündğz mesaisi yapacaksam bebeğim en fazla 1.5 saat uyuyor. bakıcı ücretleri çok yüksek ve aileden biri de bebeğe bakamaz. aslında en fazla haftanın 4 günü bakıcı ihtiyacımız olacak. ona da haftalık 12 bin gibi saçma bir fiyat söyleniyor.
Neresi mantıklı tam olarak? Haftada 4 gun çalışmayla ayda 50 bin alan bakıcı mantıklı mi?Oniki bin niye saçma olsunki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?