Bebekle ilk tatil

bygl ess

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2025
15
2
1
31
Bebeğimle ilk kez tatile çıkmayı düşünüyorum tatile çıktığımızda 4 aylık olacak yanıma neler almalıyım denize girdirebilir miyim tecrubeli annelerden fikir almak isterim

Bebeğimle ilk kez tatile çıkmayı düşünüyorum tatile çıktığımızda 4 aylık olacak yanıma neler almalıyım denize girdirebilir miyim tecrubeli annelerden fikir almak isterim
Şahsen ben sokmazdım Deniz veya havuza doktorlar genelde önermiyor. Yetişkin kişiler dahi enfeksiyon kaprken küçücük bebeğe yazık olur

aşıların bir kısmı tamamlanmadığı için doktorlar ilk 6 ay önermiyor diye biliyorum ama 40 günlükken sokanlar da var açıkçası. bence o kısmı doktorunuza danışın.

onun dışında zaten ek gıdaya ihtiyacı olmadığı için beslenme kısmı kolay olacaktır.

ben tecrübe edemedim henüz. tecrübeli anneler daha iyi cevap verecektir ama ben ateş takıntılı olduğum için sanırım yanıma ateş ölçer ve ateş düşürücü kesinlikle alırdım.

Tesekkur ederim evet bunları yanıma alıcam

Bebeğim 4 aylık, bebekle en azından bu kadar küçük bebekle ağustos ayında tatil olmuyor. Ben tatil şehrinde yaşıyorum gündüz dışarı çıkmıyoruz daha doğrusu çıkamıyoruz. Bebek için çok çok sıcak oluyor akşamları hava karardiktan sonra çıkıyoruz, onda da ağaçlık deniz olan yerleri tercih ediyoruz ki serin olsun. Bu yıl hep hava karardiktan sonra denize gittim. Demem o ki eğer tatile gidecekseniz bebeği düşünerek hareket edin. Ben tatilimi akşamları yaşarım derseniz gidin yoksa bebeği çok yorarsınız. Bunların dışında bebeğimi 2 kez denize soktum kendime sarılarak soktuğum için ağlamadı ama yüzdü sevdi de diyemem. Bunların dışında sahile giderken bebeğe bir kaç takım zibin alın çünkü denizden çıkınca direk emzirirseniz vs bebeğin üstü de ıslanıyor. Sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplarım

Eylülün ilk haftası gidicez otel tatılı yapıcaz öok zorlanmam gibi geliyor ama yasayıp görücem güneş kremi kullandınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…