Bebekle ilk tatil

Bebeğimle ilk kez tatile çıkmayı düşünüyorum tatile çıktığımızda 4 aylık olacak yanıma neler almalıyım denize girdirebilir miyim tecrubeli annelerden fikir almak isterim
Bence gitmeyin yani ben cocugumu 18 aylik su an avmlere kapali alanlara ve tatile goturmedim sadece 1 kere hasta oldu. Bence gerek yok bi buyusun cok mu sart tatil ? Ben bu kafadayim kusura bakmayin

Bence gitmeyin yani ben cocugumu 18 aylik su an avmlere kapali alanlara ve tatile goturmedim sadece 1 kere hasta oldu. Bence gerek yok bi buyusun cok mu sart tatil ? Ben bu kafadayim kusura bakmayin
Ben sizin gibi düşünmüyorum evet şart benim için tatılede gidiyorum her gün bebeğimi dışsrıda çıkarıyorum avm ye de götürüyorum gayette sağlıklı her evde ekran karsısında yada sadece benimle vakit geçirerek büyüyemez görecek algıları açılacak mikropla da tanışacak bağısıklığı güçlenicek kusura bakmayın bende bu kafadayım ayrıca tatıle giden annelerden yorum almak istedim siz bu düşüncede değilseniz yorumda yapmayın eleştiride de bulunmayın herkesin anneliği kendinedir ne çirkin bir üslüp tatil şart mı demek size mi soracaktım?

Suyu seven bir bebeğim var ama denizi sevecek mi tecrube edicez kıyafet konusuna dikkat edicem

Güneşten koruduğunuz sürece tatil için güzel aylar bence. Yürümüyor koşmuyor çok uyanık kalmıyor ek gıda yok ayaklarını sokun mutlaka ellerini de suyun içine sokun çıkarın. Kuzenim tamamen de sokuyordu Akdeniz’de yaşıyor deniz sıcaktı. 3 aylık falan olunca denize sokmuştu bebeğini ama birşey diyemiyorum doktorunuz ne derse onu yaparsınız

Ben ilk bebemi 2 aylikken, 2. Sini 4 ya da 5 ayliktan itibaren denize sokmustum. Biz swim trainer denen simiti kullanmistik, 6 aydan sonra da kolluklara gecmistik

Deniz biraz dalgalı olabilir tamamen girdirmeye çekindim o yüzden fethiyede olsam tamamende girdirebilirdim ama ayaklar değecek denizle tanışsın seneyede tamamen girer

Bu anket, bebeğin tatil deneyimi algısının destinasyonu tekrar ziyaret etme üzerindeki etkisini ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Ayrıca, elde edilen veriler, bu etkide rol oynayabilecek aracı (hedonik iyi-oluş) ve düzenleyici (ebeveyn tatil kaygısı) değişkenleri test etmek için kullanılacaktır. Toplanan veriler bilimsel araştırma amacıyla kullanılacak ve hiçbir kurum veya kişiyle paylaşılmayacaktır. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz! Anketi doldurursaniz ve tanidiginiz çocugu olan kisilere de gönderirseniz çok sevinirim

Deniz biraz dalgalı olabilir tamamen girdirmeye çekindim o yüzden fethiyede olsam tamamende girdirebilirdim ama ayaklar değecek denizle tanışsın seneyede tamamen girer
Fethiyede gecen ay dev dalga esimi bebegimi beni altina aldi Allahim korudu ama cok buyuk korku panik yasadik. Dikkatli olmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…