Bebekle otobüs yolculuğu

LivaneM3508

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
182
10
318
arkadaşlar bu ay sonu 6 aylık bebeğimle izmir'den istanbul'a gideceğim.daha önce küçük bebekle otobüs yolculuğu yapanlar tecrübelerini yazabilir mi acaba.rahat ve en az sıkıntıyla nasıl yolculuk yapabilirim yardımcı olur musunuz ?:26:

öncelikle hayirli yolculuklar
bende bebisle cok yolculuk yapanlardanim mümkünse cift koltuk alin yani yaninizda onu anakucaginda rahatca tasimaniz iyi olur kucakta pek rahat edemiyorlar malesef
ayirca bütün gerekli magzemeleri yaninda bulundurun
ve zevk aldigi oyuncaklari yaniniza alin simdilik aklima gelen bunlar

teşekkür ederim.birde çift koltuk alırken bebek olduğunu söyleyince indirim oluyor mu.sanki öyle birşey duymuştum belkide yanlış hatırlıyorum

gece yolculuğunu deneseniz hem bebeğinizde uyuyo olur
gündüz çocuklar sıkılabilir sürekli onu oyalamak ve dikkatini bşka yerlere çekmk zorunda kalırsınız
en azından gece uyur yol boyunca iszde bebekte ahat eder

onu da düşünüyorum ama kızım yatağından başka yerde 2 saatten fazla uyumuyor.diğer yolcular rahatsız olur o zamanda

En iyisi uçakla gelmek 9 saat bebekle çekilmez otobus yolculuğu bebeğede size de yazık...bi de diğer yolcular bıdı bıdı yaparlarsa hepten sinir olursunuz

En iyisi uçakla gelmek 9 saat bebekle çekilmez otobus yolculuğu bebeğede size de yazık...bi de diğer yolcular bıdı bıdı yaparlarsa hepten sinir olursunuz

onuda düşündüm ama bilet fiyatları bütçeyi zorluyor.en ucuzu 59 tl diyor hesaplıyorsun vergisi vs. derken 78 liraya geliyor

teşekkür ederim.birde çift koltuk alırken bebek olduğunu söyleyince indirim oluyor mu.sanki öyle birşey duymuştum belkide yanlış hatırlıyorum

ONU MALESEF BILEMIYORUM ama arkadasin dedigi gibi gece yolculugu isinizi kolaylastirabilir
bebegini baska yerde uyumuyorsa nezaman yapacaksiniz yolculugu bilmiyorum ama bence alistirin annakucagina belki faydasi olur kolay gelsin

otobüs bileti kaça ki merak ettim.??çift koltuk alacaksan zaten uçakla aynı olur herhalde.çok eziyet çekersin bi de insanların lafını.küçük bebekle otobüse binilir mi evinde otursaydın ya vss.nihayetinde bebek bu evini ve rahatlığı arar.ama bunların tam tersi de olabilir.risk yani...

Son düzenleme:
gece yolculuğu bence yapma. sonuçta bebek bu ne zaman uyucağı belli olmuyo bu miniklerin... Bende çok arabayla yolculuk yaparım küçük bebekler ağladığı zaman bende sinir olurum açıkcası. Sabah al akşama orda olursun. Gece alırsan eğer ordaki diğer yolcular uyurlar birden bakarsın sessiz otobüste kızınız ağlamaya başlar koparır yaygarayı. İnsanlar rahatsız olur. En iyisi çift koltuk ve sabah erken saatlerde binmek.

Hep derim. Bebekle ucak yolculugu yapilmalidir bence. Hele ki Istanbul-Izmir gibi uzun yola. Hem sizlerin hem de diger yolcularin rahati icin.

kızım 1 yaşındayken cesaret ettim 15 saatlik yola çıktım.tabi bunun yarısında 7 saatlik yolda kayınvalidemlerde indim 2 gün kaldım sonra gittim memlekete.2 sindede gece bindim gündüz uyutmadım gece uyudu sıkıntı yaşamadım..
dönüşünde de sıkıntı yaşamadığım için eşimi gel beni al diye çağırmadım giderim dedim.bu sefer yolu yarıdada kesmedim.
gün boyu uyutmadığım çocuk 15 saatlik yolun 4 saati uyudu,huzursuzlandı konnuştu deli etti beni..bide viyak viyak ağlasaydı ne olurdu bilmiyorum.hep üniversiteli gençler vardı onlar aldılar sevdiler oynadılar da az kafam dinlendi..yoksa hiç bilmediğim bir şehirde moladayken inip otele gidecetim..eşimede gel beni burdan al diyecektim o kadar kötü bir geceydi.şoför en çok sinirimi bozdu..of pof yapıp durdu..ağladım bende muavin çocuk abla ne bakıyorsun ona çocuk bu,ağlarda bağırırda bide bu sessiz biz neler gördük falan dedi..
neyse geldik babamızı gördüm otobüsten iner inmez adamın üstüne fırlattım çocuğu sinirlerim harap olmuştu.çanta manta hiçbişeyide almayıp doğru arabaya gittim ağla ağla öldüm..sinirlerim boşaldı o kadar gerilmişimki..
o geceden sonra büyük konuşmak istemiyorum ama bir daha otobüs yolculuğu yapmam..gitmem gereken çok zmaan oldu..eşim müsait olmadı götüremezdi..öyle uçak muçakta yok..ama gitmedim kalırım burda ama otobüse binmem dedim..

bende gelcek ay kızımla kızımla istanbula gitcem ama 2 yaşında çift bilet alcam gece yolculuğu yapıcam daha önce 14 aylıktı ama eşimle gelmiştm bnm kızım gndüz uyumaz oyüüzden gece rahat oluyor ama şimdiden stres oluyom hayırlısı ile atlatsak sizede iyi yolculukla dilerim

nerden baksan 8 saat yolculuk sürüyo otobusle her ne kadar yanında oyuncak yada diğer lazım olanlar olsada bunalırsın keşke uçakla gitmeyi tercıh etseydın

Son düzenleme:

ay sonu icin baktım bebekle birlikte 69 tl'ye ucabilecegin firma var. burda isim veremiyorum sanırım ama.
baska bir tanesine baktım 62tlye de var sen + bebeginin fiyatı gene
yani gün ve saat cok önemli degilse
hele ki haftaici de ucabilirim dersen

Son düzenleme:

hangi firma acaba yaa bana özelden yazabilirsen.ben çok baktım ama en ucuzu 77 tl falandı.bi araştırayım.

bu arada yorum yazan herkese teşekkür ederim.gerçekten nasıl gitsem diye kara kara düşünüyorum.eğer otobüste bebek indirimli bulamazsam sanırım uçak tercih edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…