Bebekle tatil

Bebekleri havuza soktunuz mu ?
Sokduysanız kaç aylıkdı?
Bi sorun yaşadınız mı?

Biz havuza soktugumuzda 16 aylikti. Ama tam olarak girmedi. Resim ekleyebilirsem eger resimdekinden almistik biz. Sadece bacaklari suyun icinde olurdu. Boylece bizimle beraber havuzda vakit gecirdi bol bol.

Biz havuza soktugumuzda 16 aylikti. Ama tam olarak girmedi. Resim ekleyebilirsem eger resimdekinden almistik biz. Sadece bacaklari suyun icinde olurdu. Boylece bizimle beraber havuzda vakit gecirdi bol bol.Eki Görüntüle 2149801
Nasıl çırparlar bacaklarını bunun içinde bizimki heyecandan bayılır :)
Özel bölgesi su ile temas edıyor galiba mikrop kapabilir sanırım. kız bebek benim

Bizde eylül de gitcez izine inşallah konuyu takipteyim. Özellikle eylül de gitcez havalar biraz soğumuş olur inşallah. Almanya gibi soğuk ülkeden türkiyeye geçiş çocukları hasta eder diye korkuyorum. Antalyada hava nasıl olur eylülde bilen varmı?

Bol bol kiyafet al en çok body çok fazla teriyorsa hep değiştirmen lazım benim de oğlum çok terliyor birde her ihtimala karşı ilaç al yanına bir kere izine gitdiğimizde oğlum hastalandı ve doktora gidemedik hemen

Kasım sonuna kadar antalyadaydım. Bunaltıcı sıcak aynen devam. Deniz suyu sıcaklığı soğuğa yakın oluyor ama hava yine de sıcak.

Kasım sonuna kadar antalyadaydım. Bunaltıcı sıcak aynen devam. Deniz suyu sıcaklığı soğuğa yakın oluyor ama hava yine de sıcak.

Tüh ya bizde havalar en azından 25 dereceye ümit eder düşünmüştük. Teşekkür ederim cevabın için

Nasıl çırparlar bacaklarını bunun içinde bizimki heyecandan bayılır :)
Özel bölgesi su ile temas edıyor galiba mikrop kapabilir sanırım. kız bebek benim

aslında ben ona benzer simit aldım da pek beğenmedim. şu güzel görünüyor https://www.swimtrainer.com.

ayrıca özel bölge temas ediyor ancak bezli girecek zaten. bezde Huggiesin yüzme bezi güzel. su almıyor.

Ayy çok teşekkür ederim herkese, çok yardımcı şeyler paylaşmışsınız. Otel her şey dahil bebek dostu olanlardan. Ben de havuza sokmam asla kendim bile girmiyorum. Denize gircek. Güneş kremini doktora sorcam, aşırı beyaz bir çocuk. Ben söylediklerinize ek olarak arabaya taşınabilir dondurucu ve araba için su ısıtıcısı almayı düşündüm. Yolda termosla mama ne kadar yapabilirim ki? 6-7 saat yol gideceğiz molalarla be kadar olur bilemem.

Pimpiriklenmekle alakası yok. Bebeğinizin bir şeyden mahrum kaldığı yok.
Çok istiyorsanız ona şişme bebek havuzu alıp içine temiz su doldurup sokun.
2 yaştan önce bebekler mikroplara karşı çok duyarlı. Aşılarının tamamlanması gerekiyor..
Havuzlar pislik taşıyor..

Benim iş arkadaşım tatilde 1 yaşındaki bebeğini havuza soktu ve kulak iltihabı yüzünden antibiyotik iğnesi vuruldu hemen geçmediği için..

Termos dayanır aslında 6-7 saat. Tabi içine ılık değil de kaynar doldurmanız lazım. Başka bir şişeye de kaynamış soğumuş koyarsınız. İkisini karıştırıp yaparsınız. Varmaya yakın zaten termostaki de ılık hale gelmiş olur. Dondurucu ile ne götürmeyi düşünüyorsunuz?

İncecik ama emiciliği fazla ve doğal bir kumaş. Şile bezine benziyor sanırım. Ağız mendilleri de var, battaniyeleri de sırt için ter bezleri de... kullanışlı oluyor.

Suyu dediğiniz gibi yapıcam. Dondurucuya da bir haftalık yoğurdunu alayım en azından diye düşündüm. Gereksiz mi olur ki?

Kollukların fotoğrafını ekleyebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…