Bebekle tatil

Suyu dediğiniz gibi yapıcam. Dondurucuya da bir haftalık yoğurdunu alayım en azından diye düşündüm. Gereksiz mi olur ki?

Alırsanız rahat edersiniz ama orada da otel mutfağımda süt ısıttırıp mayalayabilirsiniz odada. Ya da hazır bebek yoğurtlarından (Sütaş babymix gibi) alabilirsiniz.

Bir de kumsala ne seriyorsunuz çarşaf uygun olur mu yoksa şu şişme zeminlerden mi?

Ama yine mayayı soğukta götürmem gerekmez mi?

Onu da buzdolabında 2 dereceye kadar soğutup çıkmadan önce termal özellikli bir çantaya (termal biberon çantaları falan oluyor) koyabilirsiniz. Ya da yanına buz aküsü koyarak poşetleyip bagaja koyabilirsiniz.

Onu da buzdolabında 2 dereceye kadar soğutup çıkmadan önce termal özellikli bir çantaya (termal biberon çantaları falan oluyor) koyabilirsiniz. Ya da yanına buz aküsü koyarak poşetleyip bagaja koyabilirsiniz.

Evet o çantalardan var emzirme döneminden kalma. Buz kalıbıyla taşıyabilirim.

Birsey olmaz merak etmeyin
Bu kadar pimpiriklenmeyin :) gercekten rahat olun ki sorunsuz ve guzel gecsin tatiliniz
Ben ogluma deniz kenarinda verdigim havucu falan , 8 aylikken kumlara banar oyle yerdi , simdi kiz8mda oyle buyuyor
Rahat olun :)

Birsey olmaz merak etmeyin
Bu kadar pimpiriklenmeyin :) gercekten rahat olun ki sorunsuz ve guzel gecsin tatiliniz
Ben ogluma deniz kenarinda verdigim havucu falan , 8 aylikken kumlara banar oyle yerdi , simdi kiz8mda oyle buyuyor
Rahat olun :)

Aslında evde parkta bahçede çok rahatım, bizimki hiçbir şey bulamazsa su biberonunu halıya banıp içiyor ama kumla ilk tanışması olacak diye takıldım biraz işte her şeyin ilki kafada dönüp duruyor, muhtemelen yanımızda götürdüğümüz şeylerin yarısını bile kullanmayacağız

Bana da çok pimpirikli göründünüz. 1 yaş aslında o kadar zor değil. Biz tam 1 yaşındayken 4-5 günlüğüne tatile gitmiştik. Tatil dediysem öyle Deniz tatili de değil. Şehir gezisiydi ve çoğunlukla dışarıdaydık. Kaldığımız yer de poliseviydi. Öyle mutfaktan yararlanma falan yok.

Kıyafet dışında hiçbir şey götürmedim yanımda. Emzirdim bol bol, geziyorsak camide falan emzirdim. Yiyecek olarak da çorba kurtarıcı oldu, yemek türü şeylerden istemiyordu ama çorba seviyordu. Bizimki muz seviyordu, bebek arabasındayken muz yediriyordum, eline simit veriyordum. Yiyorsa başka meyveler de alınabilir gezerken ve odada yemesi için. 6-7 aylık olsa evet yoğurt ayarlardım ama 1 yaş için başka alternatifler de var, 1 hafta yoğurt yemeden de durabilir.

Yani rahat olun bence. 1 yaş hem her yemekten tadabilir hem de yemek olmadan sütle idare edebilir bir yaş. O nedenle rahat bir dönem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…