- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.098
- 398
Suyu dediğiniz gibi yapıcam. Dondurucuya da bir haftalık yoğurdunu alayım en azından diye düşündüm. Gereksiz mi olur ki?
Maalesef ben foto eklemeyi beceremiyorum ama adresi ekleyebilirimKollukların fotoğrafını ekleyebilir misiniz?
Maalesef ben foto eklemeyi beceremiyorum ama adresi ekleyebilirim
https://www.decathlon.com.tr/gigi-kolluk-kemer-15-30-kg-id_8335570.html
Alırsanız rahat edersiniz ama orada da otel mutfağımda süt ısıttırıp mayalayabilirsiniz odada. Ya da hazır bebek yoğurtlarından (Sütaş babymix gibi) alabilirsiniz.
Ben kizim 15 aylikken aldim gauet guzel olduÇok güzelmiş teşekkür ederim, ama benim oğlum daha küçük bunu takmak için
Sezlonga oturmuycak misiniz anlamadim ben soruyuBir de kumsala ne seriyorsunuz çarşaf uygun olur mu yoksa şu şişme zeminlerden mi?
Ama yine mayayı soğukta götürmem gerekmez mi?
Ben kizim 15 aylikken aldim gauet guzel oldu
Minyon mu oglunuz?
Onu da buzdolabında 2 dereceye kadar soğutup çıkmadan önce termal özellikli bir çantaya (termal biberon çantaları falan oluyor) koyabilirsiniz. Ya da yanına buz aküsü koyarak poşetleyip bagaja koyabilirsiniz.
Sezlonga oturmuycak misiniz anlamadim ben soruyu
E tamm birakin kumlarda oynasinDurmuyor ki oturmaz ki şezlongta. İlla her ortamda yerde sürünmek istiyor, o nedenle dedim.
Bence goturup deneyin magazadaYani benim gözüme küçük görünüyor12 kilo
Bence goturup deneyin magazada
E tamm birakin kumlarda oynasin
Daha guzeli var mi:)
Birsey olmaz merak etmeyinAğzına atar
Birsey olmaz merak etmeyin
Bu kadar pimpiriklenmeyin :) gercekten rahat olun ki sorunsuz ve guzel gecsin tatiliniz
Ben ogluma deniz kenarinda verdigim havucu falan , 8 aylikken kumlara banar oyle yerdi , simdi kiz8mda oyle buyuyor
Rahat olun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?