- 10 Ekim 2016
- 1.843
- 2.504
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi otel acaba isim verebilir misinNasil bir yere gideceksiniz?
Pansiyon
Yazlik
Cadir
Her sey dahil otel
Cruise
Ultra her sey dahil
Buna gore yazalim.
Biz bebek oldugundan beri ultra her sey dahil bebek icin donanimli 24 saat servisi olan yerler seciyoruz. Gece mamayi bile yapip getiriyorlar. Bebek sampuanina kadar veriyorlar.
Bebeğiniz için güneş kremi ve şapka alın. Bol bol yedek kıyafet ateş ölçer ve ateş düşürücü ilaç alın. Hani bir rahatsızlık olmazda olursa yanınızda ilaç bulunsun.1 yaşında bebeğim var, 1 haftalık tatile gideceğiz. Devam sütü ve ek gıda ile besleniyor. Aşırı terleyen bir bebek ayrıca. Yanıma neler almamı tavsiye edersiniz? Tecrübeli anneler deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Hangi otel acaba isim verebilir misin
Teşekkür ederim arkadasimGrand yazici clup turban marmaris
Concord de luxe lara benim gittiklerim.
Wind of lara ya da bu sene gidecegiz kismetse.
Yalniz bu sekilde belki 100 tane otel vardir
Niyetiniz varsa bunlara takili kalmayin
Tur sirketlerinden filtrelerde secimleri yaparsaniz bir suru alternatif cikacaktir.
Doktorlar 2 yaştan önce havuz önermiyor. Ben bu yaşımda havuzdan hala tiksiniyorum. Havuzlar mikrop yuvası bence. Bebeğinizi sokmayın derim..Bebekleri havuza soktunuz mu ?
Sokduysanız kaç aylıkdı?
Bi sorun yaşadınız mı?
Bizde tatile çıktıgımzda 7 -8 ay arası olucak konu tam benlik olmuş :)
Ek gıdaya yeni geçtim tadım aşamasındayım ozamana bebe bisküvisi, kavanoz mamalar otelde çıkan kavun-karpuz gibi seylerle idare edıcem. 1 yasına kadar ana öğün anne sütü zaten sizinkide alıyorsa işiniz kolaylaşır
Şu müslin örtüyü hep duyuyorum ne işi yarıyor ?
Açık-kapalı yüzme havuzu olan sitede oturuyoruz bende girmıyorum yıllardır ama çocukken bayılırdım pimpiriklenip mahrum olsun istemıyordum kararsızlığımdan sordum.Sağlıgı hevesinden önemli tabi..Doktorlar 2 yaştan önce havuz önermiyor. Ben bu yaşımda havuzdan hala tiksiniyorum. Havuzlar mikrop yuvası bence. Bebeğinizi sokmayın derim..
Bebekleri havuza soktunuz mu ?
Sokduysanız kaç aylıkdı?
Bi sorun yaşadınız mı?
Benim ki 7-8 ay arası olcak daha çok erkenmişilk havuza koyduğumda 14 aylıktı. ama tenha bi oteldi
Mis gibi deniz varken hiç maceraya girmeyin bence. Bizim doktor “2 yaştan önce yasak” dedi, bu yıl 2 olacak ben yine de sadece denize sokmayı düşünüyorum. Biraz daha büyüsün o zaman atarım havuza :)Açık-kapalı yüzme havuzu olan sitede oturuyoruz bende girmıyorum yıllardır ama çocukken bayılırdım pimpiriklenip mahrum olsun istemıyordum kararsızlığımdan sordum.Sağlıgı hevesinden önemli tabi..
Kısmet diğer yaza diyelim ozaman