Biz 6aylik bebeğimle tatile çıkmayı düşünüyoruz ama emin olamadim. Arabayla mi uçakla mi. Yolda nasıl yapıyorsunuz uçakla giderseniz beslenmesini, bizimki emiyor daha yeni ek gıda denemelerine başladık, ben bu konuda kararsız kaldım ne yapmalıyım önerisi olan var mı yada gidenlerden deneyimlerini yazan olursa neyi nasıl yaptığını çok sevinirim. Bir de otel öneriniz var mıdır herşey dahil konsepte ben bakıyorum ama yorumlardan beynim döndü onu da secemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
hic korkma cnm alisacaksin korkuyorsun diye biryere cikmayacak misin .. ek gidaya gectiysen yolda pure yapip kavanoza koyabilirsin tadim yaptirabilirsin emziriyorsan arabayla gideceksen gec arkaya emzir altini degistir sonra zaten uyur araba sallantisina .. emin ol korktugun gibi gecmeyecek
hic korkma cnm alisacaksin korkuyorsun diye biryere cikmayacak misin .. ek gidaya gectiysen yolda pure yapip kavanoza koyabilirsin tadim yaptirabilirsin emziriyorsan arabayla gideceksen gec arkaya emzir altini degistir sonra zaten uyur araba sallantisina .. emin ol korktugun gibi gecmeyecek