Arkadaşlar benim 2 aylık bebeğim var , hamileliğim çok sıkıntılı geçti 9 ay boyunca hiç bir iş yapmadım , kayınvalidemle yaşadım doğumdan sonra da 40 gün yine kayınvalidemdeydim , kendi evim 1 senedir falan hiç temizlik görmedi şimdi bebekle yapamıyorum, yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum, kayınvalidem hep bu konuda beni rencide ediyor moralim bozuluyor bebekle dört dörtlüm temizlik yapabilen var mı ? Pratik olarak tuvalet banyo falan nasıl temizlerim ?
Arkadaşlar benim 2 aylık bebeğim var , hamileliğim çok sıkıntılı geçti 9 ay boyunca hiç bir iş yapmadım , kayınvalidemle yaşadım doğumdan sonra da 40 gün yine kayınvalidemdeydim , kendi evim 1 senedir falan hiç temizlik görmedi şimdi bebekle yapamıyorum, yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum, kayınvalidem hep bu konuda beni rencide ediyor moralim bozuluyor bebekle dört dörtlüm temizlik yapabilen var mı ? Pratik olarak tuvalet banyo falan nasıl temizlerim ?
Yaşanacak kadar temiz olsun yeter. Laf söyleyene yetişemiyorum bir zahmet sen temizleyiver de. Geçen hafta ablam ev çok tozlu dedi evet ya bir süpürsene dedim süpürdü Doğum yapana kadar temizlik hastasıydım elimden bez düşmezdi.Doğuracağım hafta cam kapı evi kırklamıştım. Uzun lafın kısası biz de isteriz temiz bir evde yaşamayı ama enerjimiz şu an bebek büyütmeye yetiyor. Faydası olmayan da gölge etmesin işine baksın.
Senin evinin temizligini beğenmeyen gelmesin. Herkes kendi evine baksın. Bebek uyursa bı tencere hazır dolap yemegi yapabiliyorum, sonraki uykuda bı süpürge yapiyorum, ola ki uzun uyudu bı toz alıyorum, yetişmeye çalışmıyorum, lafım da net beni beğenmeyen gelmesin diyorum KV.me çünkü kendisi takar elestirir (idi) artık laf edemiyor, tavrımi biliyor çünkü, boşluğum olunca yapıyorum yoksa yok, takacak halim de yok.
yok valla. esim evdeyken anc yapabiliyorum. gecen gün mesela anca koltuk ve halıları yıkadım. yarın yine izinli banyoyu yıkayacağım öyle etrafı topluyorum her gün ama dört dörtlük temizlik yok. hatta 4 gündür evi süpürmedim mesela, robot süpürüyor. paspas yapmayalı belki bir hafta oldu
1 senelik evi bebekle temizleyemezsin birini tut yapacak bir şey yok 2 günde halleder. Sonra temiz tutmaya çalışırsın benim de 2 aylık bebeğim var hiç uğraşamam temizlikle günlük yatmadan lavaboyu ovarım her gün robot çalışıyor kocam da bulaşık çamaşır halleder. Benim hava temizleyicim var toz olmuyor ama evim çok büyük haliyle yetişemiyorum her duşta da her gün duşakabin ve banyoyu yıkıyorum öyle ayrıntılı değil