Bebekle ucaga binen varmi

Merhaba,
Ben bebeğim 19 günlükken uçağa binmiştim. Uçak kalkarken ve inerken emzirmiştim sıkıntı olmadı. Çünkü uçak kalkarken ve inerken oluşan basınçtan dolayı kulakları rahatsız oluyor. Ya emzirin ya da emzik kullanıyorsa emzik verin.

Hmm bende oyle bisey duydum.binerken ve inerken dediniz ya ucaktami yani.bizimki ac degilken pek emmez bu aralar disleride cikti zorlayinca isiriyo sipa:-)emzik de ayni etkiyi gosterirmi yani.

Kuzenimgil bebek dogdugundan beri ucakla seyahat ediyorlar, annesi bebegini uçak kalkarken ve inerken emziriyormus yukarıda arkadasın dedigi gibi

Bebeginiz kac aylık?
Yolculuk kac saat sürecek?

PembeLokum PembeLokum bebegim 5 aylik suan.yolculugumuz uzun degil 2 bucuk saat ama dedigim gibi emme zamanlari pek belli degil cani ne zamn isterse ama emmek istemiyince zorla vermem imkansz gibi bisey:-) emzik de ayni isi gorur insallah

Hmm bende oyle bisey duydum.binerken ve inerken dediniz ya ucaktami yani.bizimki ac degilken pek emmez bu aralar disleride cikti zorlayinca isiriyo sipa:-)emzik de ayni etkiyi gosterirmi yani.
Evet uçakta emzirmek gerekiyor. Biraz zor oluyor ama pencere kenarında bi yere oturursanız emzirmek biraz daha kolay olabilir. Yanınızda da tanıdık biri varsa sıkıntı olmaz. Emzikte aynı etkiyi gösterir galiba.

Koltugumuz ortadaydi ama napalim artik insallah yanimizdakiler bayandir.emzirme onluguyle emzirmeye caliscam baktim olmuyo emzigini hic cikarttirmam artik.

Back
X