Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takipteyim konunuzu. Deneyimliler bize yardımcı olun yahu. Nisan ayında almanyaya gideceğim bebeğimle napacağımı bilmiyorum.şu an 6 aylık olan bebeğimle 25 martta memlekete gitcez fakat şimdiye kadar hiç bebekle uçağa binmedim neler almam lazım yanıma bebek arabası almalımıyım yoksa kangurumu yardımcı olursalar deneyimli anneler sevinirim
çok kalacaksan yardımcı biri varsa arabasını al cnm yoksa kangurusunu al ben tek gittim hem kollarım koptu hem belim....şu an 6 aylık olan bebeğimle 25 martta memlekete gitcez fakat şimdiye kadar hiç bebekle uçağa binmedim neler almam lazım yanıma bebek arabası almalımıyım yoksa kangurumu yardımcı olursalar deneyimli anneler sevinirim
İyide bu çocuk sadece uçağın içindemi açıkır bazen çıkıyorsun pasaport kontrolü uzun sürüyor ordada genelikle temin edilebilcek yerler olmuyorO kadar çok sıcak su soğuk su battaniye ye falan gerek yok ekipten isterseniz vereceklerdir zaten. Ama hangi firma ilé uçacağınız önemli tabi. Çocuğu söyledikleri gibi inişte kalkışta emzirin. Sizde portakal suyu vs gibi asitli gaz yapıcı şeylerden uzak durun bebek arabası ile gidin sorun yaşamazsınız o konuda iyi uçuşlar :)
ya hiç bilgim yok konuyla alakalı ama bişi sorabilir miyim çok merak ettimO kadar çok sıcak su soğuk su battaniye ye falan gerek yok ekipten isterseniz vereceklerdir zaten. Ama hangi firma ilé uçacağınız önemli tabi. Çocuğu söyledikleri gibi inişte kalkışta emzirin. Sizde portakal suyu vs gibi asitli gaz yapıcı şeylerden uzak durun bebek arabası ile gidin sorun yaşamazsınız o konuda iyi uçuşlar :)
Basınç çocukların ki yetişkinlere dé oluyor kulaklarında ağrı yapıyor ve çocuk o ağrı ile ağlıyor bağırıyor. Bişeyler yedirmek onu engelliyor. Sizde öyle durumda bişeyler yiyin esneme hareketleri yapın o basıncı azaltın :)ya hiç bilgim yok konuyla alakalı ama bişi sorabilir miyim çok merak ettimkalkış ve inişte neden emzirmek gerekiyor
![]()
şu an 6 aylık olan bebeğimle 25 martta memlekete gitcez fakat şimdiye kadar hiç bebekle uçağa binmedim neler almam lazım yanıma bebek arabası almalımıyım yoksa kangurumu yardımcı olursalar deneyimli anneler sevinirim
tşk ederim cvb içinBasınç çocukların ki yetişkinlere dé oluyor kulaklarında ağrı yapıyor ve çocuk o ağrı ile ağlıyor bağırıyor. Bişeyler yedirmek onu engelliyor. Sizde öyle durumda bişeyler yiyin esneme hareketleri yapın o basıncı azaltın :)
Ben yurt dışında olduğum için senede en az 4-5 kez uçakla yolculuk yaparım ve cocuklar küçükken sadece kucagima alır binerim. .bebek arabası yada başka birşey gereksiz..hatta bebek arabasıini alırsanız dett bile oluyor uçağa almıyorlar zaten birde orada aldıkları için inince çok zaman beklemek zorunda kalıyorsunuz valizler geliyor o gelmiyor hemen..şu an 6 aylık olan bebeğimle 25 martta memlekete gitcez fakat şimdiye kadar hiç bebekle uçağa binmedim neler almam lazım yanıma bebek arabası almalımıyım yoksa kangurumu yardımcı olursalar deneyimli anneler sevinirim