BEBEKLE UÇAK YOLCULUĞU!

Denizg78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
293
78
123
Merhaba kızlar,
Ben önümüzdeki perşembe ilk kez bebeğimle uçağa bineceğim. Biraz tedirginim. Zaten benim uçak korkum var, nasıl zaptedeceğim kendimi ve kızımı ( 11 aylık ) bilmiyorum. Gerçi eşim de yanımda olacak ama bakalım. Pegasus ile gidiyoruz. Daha önce pegasusla bebeğiyle uçan varmı? Prosedürler nasıl? Bebekle yolculuk rahat oluyor mu? Tecrübesi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.

Arkadaşım ben be bebeği birlikte ucmustuk. 4 saat sürdü yolculuğumuz. Bebek uyudu bu süre içinde annesi sürekli emzirdi. Emzirince bebeğin kulakları basınç yapmıyorms emzirmek gerekiyormuş. Emmezse uyutursun

Bebeğim maalesef emmiyor. Emzik de kullanmıyor. Sanırım mamasını hazırlayıp biberonla vereceğim ama aç olduğu saate gelmezse asla içmez. Çok aç bırakıp uçak saatini beklersem de çok huysuzluk yapar diye düşünüyorum. İniş kalkışta birşeyler içmezse ya da emmezse çok sorun olur mu acaba? Bir de pegasus la uçanların özellikle tecrübelerine ihtiyacım var. Kolaylık sağlıyorlar mı yer konusunda? Bebek arabasıyla ilgili sıkıntı çıkar mı? Bir sürü soru var kafamda.

bende kızımla ılk defa bındıgımde tedırgındım.....benımkısı 2 yasına yakındı...zaptetmesı daha zor cunku kemerı bağlatmadı hostesten uyarı aldık genede bağlayamadık..sızınkı bebek emer uyur sıkıntı olmaz....sanırım kalkış ve ınışlerde emzırmenız yada bıberon vermenız gerekıyo kulaklarının sıkıntı yaşamaması için. onun dışında ucagı anlamayacağı ıcın korkacağını sanmam sız korkmayın yeter..ınanın korkcak bırsey yok..bende tedırgındım o yüzden ılk defa yanıma kızım ıcın abur cubur almıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…