Bebekle uzun saat otobüs yolcuğu

Evet eskiden belkoydu galiba adi simdi havaş mi hala belko mu bilmiyorum. Havalimanından hemen inince biniyorsunuz otogara kadar gidiyor. Bebeğinizi olmadi kangruya koyun eger duruyorsa oyle aktarma yaparken esyalari tasirkende daha rahat olur. Ankaradan konyaya gidecekseniz bence trenle gidin hem bebek ağlarsa kalkıp yürürsünüz. Otobüste yürüme imkanı da yok. Bende kızımla trenle degil ama feribotla yolculuk yaptım oturmaktan sıkılınca kalkıp yürüyorduk gemide rahat oluyor. Trende de yürürsünüz ağalarsa araya cikarsiniz

Tren garina da gidiyor mu peki belko. Çok bilgilendirici olmuş çok teşekkür ederim.

Evet haklısınız yolcular da rahatsız olacaklar bizimki arabayı seviyor ama otobüse hiç binmedik tecrübem yok

Çok teşekkürler cevabınız için gerçekten de eziyet olacak

Tren garina da gidiyor mu peki belko. Çok bilgilendirici olmuş çok teşekkür ederim.
Googledan baktim simdi hızlı tren garında da indiriyorlarmis. Trenle daha rahat oluyor bence. Ankaradan konyaya cok kez gitmiştim. Cocuk yoktu o zaman ama yine de otobüsle gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…