fethiye öğretmenevi(öğretmen olduğum için tercih ettim çok ta memnun kaldım) kum güneş deniz doğa harikaydı.ekstra bişey yoktu ancak kelebekler vadisine gezi,sahil otellerinin kafeleri,kumu,plajı tüm günümüzü eğlenceli geçirmenize yetecek güzellikteydi.mini club yoktu,bebek yemekleri yoktu ama karpuz peynire bayılan kızım arada da döner ve ızgara balıkla karnını doyurunca,beslenmemiz de gayet güzel oldu.
bodrum gümbette vela hotel:küçük bir ebeveyn ve küçük bir çocuk havuzu dışında bebeklere özel hiç bir şey yoktu.herşey dahil konsepti olduğu için bebeklerin de yiyebileceği çorba ve kahvaltı mevcuttu.2 yaşındaki kızımla bol bol disko barları dışardan gezdik,müzik dinledik.gündüz soğuk olsa da denize girip,plajda top oynadık ve gezilebilecek zeki müren evi,halikarnas ,çarşı,kale gezdik.daha ne olsun...bu yıl kucağımda 3 aylık bebekle gidemem ama 2014 yazında şöye afilli bir yere gidesim var valla,mini clubu ücretsiz olan,aquaparkı,bebek yemekleri olan bir yer...bakalım oralar nasılmış.inşallah balayında gittiğimiz Worrd of wonders oteli gibi çok büyük olup ta,tüm zamanımız otelin içinde restoran,hamam aramakla geçmez.vallahi günün yarısı odamızdan çıkıp 15-20 dk yürüyüş mesafesindeki restoran,havuz,hamama gitmekle geçiyor ve o yolları yürümek gerçekten yorduğu için tatilden hiç bir şey anlamamıştık:)))
ha,bu arada bana bir şekilde ulaşırsanız size çok uzun anlatabileceğim ucuz,pratik ve eğlenceli tatil önerilerim olacak.mesleğiniz nedir bu arada cedihs?