Tatiliniz ister 5 yıldız ister 3 yıldızlı otelde olsun,hatta 10 yıldız dahi olsa o otelin çocuk bakıcısı yada kendi yardımcınız yanınızda yoksa nah tatil yaparsınız:))) benim ilk tatilim öyle olmuştu.en iyi otelde bile çocuğunuzun yemeklerini siz yedirecek altını siz değiştirecek,eşyaları siz taşıyacak,onu siz denize sokacaksınız.hatta büyük otellerde bir yerden bir yere ulaşmak daha uzun ve yorucu çocukla hatta düşünemiyorum. ilk tatilimiz zaten mersinli olduğumuz için memleketettydi,6 aylıkken denize girmişti ilk kızım.pusetiydi,mamasıydı,taşımasıydı bayağı zor oldu ilk gün ama 2. gün annemi de yanımda götürünce biraz olsun rahatladım.ama şimdiki aklım olsaydı bir yardımcı tutardım ki tatilden keyif alabileyim.
cedish özelden hakkım var mı bilmiyorum mesajım 100 olmamış olabilir,burdan ya da telden konuşacağız artık:) sakıncası yoksa tabi sizin için.....sevgiyle.
cedish özelden hakkım var mı bilmiyorum mesajım 100 olmamış olabilir,burdan ya da telden konuşacağız artık:) sakıncası yoksa tabi sizin için.....sevgiyle.