Bebekle yolculuk

Benyazmazsamsenyazmazsan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
395
142
53
Anneler kizimla yolculuğa cikacam 4 saat felan yol gideceğiz yaklasik 10 gun felan kalicam kizim 8 buçuk aylık sizler böyle yolculuklarda yaniniza almanız gereken seyleri arabada bebegin konforunu sağlayacak bebekle yolculuğu kolaylaştıracak neler yaptınız paylasirmisiniz fikir olur banada tecrubesizim ilk defa bebekle yolculuğa cikacam o yüzden sormak istedim olmazsa olmaz şunu yap bunu yap onu al bunu alma v.b. seyler yazarsaniz sevinirim

Emziriyor musunuz, emzirme önlüğünüz var mı?

Emzirip uyutabilirsiniz yolda... uyandığı zaman atıştırması için elinde tutup yiyebileceği meyve alabilirsiniz yanınıza( elma, armut gibi) Eğer kemirmeyi seviyorsa kraker, bisküvi alabilirsiniz... kumaştan yapılan kitaplar oluyor, bi sayfada ayna, bi sayfada çıngırak, bir sayfada hışırtı oluyor, ondan alabilirsiniz oyalanması için... bebek grubu için hayvanları gösteren kitaplardan alabilirsiniz, siz gösterip anlatırken o resimlere bakar...

Bu arada uyku saatine denk getirin yolculuğu. Benim oğlum öğlen tek uyku uyurdu mesela. 1 gibi uyuyorsa biz 12de otobüse binerdik, biraz bakınırdı, biraz da emzirirdim, sonra uyurdu kucağımda...

Bir de üstüne örtmek için battaniye ve ufak da bir yastık alın, kucakta tutarken kolunuzun altına koyabilirsiniz.

Araba mı otobüs mü?
Arabada sevdiği oyuncaklar atıştırmalıklar idare edersiniz, en kötü durur arada hava aldırırsınız.

Otobüste mümkün mertebe uyutmak gerekiyor, ben sarılıp uyuturum genelde.

Back
X