- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi Eski Hayat
ohooo 7 yıldızlı imkanlar var bu durum da gitmemek olmazYakın yakın evde hemşire ambulans şöförü ne ararsan var ailem sağlıkçı merkezdeyiz canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohooo 7 yıldızlı imkanlar var bu durum da gitmemek olmazYakın yakın evde hemşire ambulans şöförü ne ararsan var ailem sağlıkçı merkezdeyiz canım
Vallahi böyle sözler acayip rahatlatıyor beni teşekkür ederim:)stres yapmayın yahu uçaktan inip uçağa binceksiniz:))
hastalığa gelince heryerde kapma ihtimali var.. ailenizin yanına gidiyor olmanın tadını çıkarın..
Vallahi böyle sözler acayip rahatlatıyor beni teşekkür ederim:)
ohooo 7 yıldızlı imkanlar var bu durum da gitmemek olmaz
ohooo 7 yıldızlı imkanlar var bu durum da gitmemek olmaz
Çok şükür öyle canım teşekkür ederim yorumların için.ohooo 7 yıldızlı imkanlar var bu durum da gitmemek olmaz
Çocuk yokken valiz falan dert olmuyor da çocuk olunca kafada tilkiler dönüp duruyor işte ..ben 2 çocukla gittim canım.. tek fark aktarma yoktu.. kanguru ufak bir çanta valizsiz gittim bende..
Çocuk yokken valiz falan dert olmuyor da çocuk olunca kafada tilkiler dönüp duruyor işte ..
Ayyy inşallah dediğin gibi olur canım teşekkürlerdöndürme tilkileri:))
oh mis ailende herşeyi hazırlamış zaten daha ne olsun git keyfini çıkart altı üstü zorlanacağın bir kaç saat yol süresi boşver kafaya takmaya değmez..
Öyle valla:)Hic bir sey olmaz merak etme. Sonucta deveyle sahra colunu asmayacaksin, ucaktan inip ucaga bineceksin.
Haklısın canım kimse öpemez ben bişey demesem bile annemle ablam o konuda çok hassastırlar oyarlar misafirleri:))) teşekkür ederim canımBenim nisanimda yegenim 3 aylikti
Kardeşim bebeğe yaklaşan herkesi direkt uyariyordu
Lütfen yüzünden ve elinden opmeyin, yüzüne dokunmadan sevin diyordu
Kimse de alınmadı kusmedi
Siz de hiç çekinmeden uyarin herkesi
Özellikle elinden opulmesine izin vermeyin, çünkü bebeklerin eli surekli ağızlarında oluyor Allah korusun
Uçakta da yardıma ihtiyacı olanlar bekliyor, hostesler yardımcı oluyorlar
Kardeşim bebekle çok kez uçak yolculuğu yaptı hiç zorlanmadı
Valiziniz bile olsa herkes yardımcı oluyor
Umarım gonlunuze gore bir tatil olur
Bizimkiler burdan alırız diyorlar o yüzden valizi dert etmiyorum canım teşekkür ederim.Benim kızım 4 aylıkken biz de arabayla Ankara'dan Antalya'ya gitmiştik. Eşim ben ve kızım. Dezavantajınız tek olmanız, avantajınız uçak yolculuğu yapmanız. Ben olsam gidebilirdim, ama tek bir sırt çantasıyla zor. Bebeğin ihtiyaçları için yeterli olacağını düşünmüyorum 1 ay kalacağım demişsiniz, bir arkadaş önden bavulu kargoyla göndermiş o mantıklı geldi, onun gibi yapabilirsiniz. İyi yolculuklar şimdiden..
Canım 2 sene oldu gitmiyeli memelekete tedavi hamilelik derken şimdi fırsat bulmuşken o kadar para vermişken biraz kalayım diyorum üstelik çok bunaldım tek bir arkadaşım bile yok burda olanlar annemle yaşıtlar bütün gün yanlız kalmaktan çok sıkılıyorum bir sene boyunca gidemiycemBence gidin bebek var diye kisitlanmaniza gerek yok sadece 2 kat özenli olursunuz bir sey olmaz.
Bana karismak dusmez ama 1 ay kalmak cok uzun sure degil mi bana orası tuhaf geldi :)
Canım 2 sene oldu gitmiyeli memelekete tedavi hamilelik derken şimdi fırsat bulmuşken o kadar para vermişken biraz kalayım diyorum üstelik çok bunaldım tek bir arkadaşım bile yok burda olanlar annemle yaşıtlar bütün gün yanlız kalmaktan çok sıkılıyorum bir sene boyunca gidemiycem
Teşekkür ederim canım umarım iyi geçer10 günlük gittiğim memleketime bile valiz götürdüm :)bebeğim 20 günlükken başladık uçuşlara en son 7 aylıkken yalnız gittim ve valiz de götürdüm bekledim de zaten ordan karsiladilar bebek arabasını verdim valiz bekledim falan. Hiç sknti yapmayın ben bebegimle uçuşta daha zevkle keyifle gidiyorum arada ağlasa bile:)Erzurum da da terletip usutmeyin pencere kapılar i çok açmayın bebegin bulunduğu yerde dikkat edin işte hayırlı yolculuklar
Teşekkür ederim canım:)Anladim canim benimki meraktandi zaten. Tabiki senin kararin en dogal hakkin git ve keyfini yaşa :)
Ben ki her konuda pimpirikli insan :)ailemin yanına giderken bi rahatlik oluyor güvende hissediyorsun sanırım. Çok güzel geçsin inşallah bisey olmaz allahın izniyle. Yalnız ben uyku Tulumu goturmustum bulunduğum yerden soğuk biraz memleket geceleri giydiriyordum rahat ettikTeşekkür ederim canım umarım iyi geçer