Bebekle yolculuk

Slm kızlar kardeşimin nişanına bebeğimle yanlız gidicem denizliden erzuruma ankara aktarmalı gidicem 1 ay kalmayı düşünüyorum. Yük olmaması için valiz götürmeyi düşünmüyorum sadece sırt çantası ve bebek arabasını götürmeyi düşünüyorum. Daha önce uçakla kaç kez yolculuk yaptım ama ilk defa bebeğimle yanlız binicem geçen doktor kontrolünde kalabalığa koymayın grip olmasın öpmeyin falan dedi e nişana gidince bebek zaten arabasında olacak kimse şappur şuppur öpmez bizden gitmesem kızkardeş içimde kalır gitsem ya bebeğim hasta falan olursa bana akıl verin tecrübelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.
Bebek arabasi sizin için zor olmaz mi kanguru kullansaniz daha rahat edersiniz bence.

Ocak ayında Erzurum 'dan Bursa'ya Ankara aktarma gittim 3valiz artı bebek arabam ve 2kızımla... Valizleri uçağın altına verirseniz direk Erzurum'da alıyorsunuz aktarmada uğraşmıyorsunuz zor olmuyor... Erzurum çok soğuk değil artk havalar ısındı şükür... Ama bebişle geliyorsunuz ona göre tedbirini alın... Hayırlı yolculuklar...

Ocak ayında Erzurum 'dan Bursa'ya Ankara aktarma gittim 3valiz artı bebek arabam ve 2kızımla... Valizleri uçağın altına verirseniz direk Erzurum'da alıyorsunuz aktarmada uğraşmıyorsunuz zor olmuyor... Erzurum çok soğuk değil artk havalar ısındı şükür... Ama bebişle geliyorsunuz ona göre tedbirini alın... Hayırlı yolculuklar...
Teşekkür ederim canım :)

Back
X