BEBEKLER Bİ BAKAR MİSİNİZ ?

Queengibiqueen

Sıktınız ama artık he🫥
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2024
804
278
23
bebekler ben bu ay 16 da pik gördüm ama çatlama takip etmedim 16 pikti değerlendirdik bu süreçleri hep .Bat 30 Nisan dı olmadım tabi ben 3 gün kala bile gebelik testi yapmaya başlamıştım hep negatif bat günü de yaptım negatif bugün gecikmenin 2. Günü gebelik ihtimali hala var mı acaba ya

bebekler ben bu ay 16 da pik gördüm ama çatlama takip etmedim 16 pikti değerlendirdik bu süreçleri hep .Bat 30 Nisan dı olmadım tabi ben 3 gün kala bile gebelik testi yapmaya başlamıştım hep negatif bat günü de yaptım negatif bugün gecikmenin 2. Günü gebelik ihtimali hala var mı acaba ya
Bugün test yaptınız mı

Yaaaa dün yaptım çıkmayınca ne bilim heves falan da kalmadı ama dediğin gibi bir durum da var yaparım olmazsa bugunde
Ben kimyasal gebelik geçirdim bu ay. Sadece laboquick kaset testte pozitif gördüm. Betam çok düşükken hatta. Ama erken gebelik testleri de Freely kaset test falan hepsi negatifti. Beta 10 ken falan sadece laboquick kaset test pozitifti. Ben biraz erken öğrendim mecburen ameliyat olacaktım. Kimyasal oldu. Beta çok düşükken çıkmıyor demekki diyorum şuan. O yüzden gecikmen 1-2 gün daha devam ederse sabah ilk idrarla yap

bence kan verseniz içiniz rahatlar geç döllenme falansa hemen çıkmayabilir idrarda da ve strese girip regli de geciktirebilirsiniz geleceği varsa da :D

Back
X