• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekler hisseder mi?

Caremeraba

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
17
8
3
Merhabalar

Bu konu açıldımı bilmiyorum ama merak ettiğim birşey var 1 bucuk yillik evliyim eşimin ailesini hiç sevmiyorum ama asla saygısızlık yapmıyorum eşim için guler yuz gosteriyorum görüşüyorum hal hatir soruyorum hastalikta yardimlarina koşuyorum ama zerre kadar sevmiyorum. Ve bu gune kadar ne maddi ne manevi hic bir yardimlari olmamıştır bana. Aksine hep sömüren taraf oldular. Şuan hamileyim ve hormonlardan dolayi kat ve kat nefret ediyorum. Merak ettigim bebek anneyi hisseder mi doğduğunda onlari sever mi?

Sevmemesini mi istiyosunuz?
Sever mi sevmez mi bilmem ama kotu enerjiniz bebek uzerinde hic olumlu etki yapmaz. Aksine olumsuz etki yapar ve siz uzulursunuz.
Hamilesiniz icinizde nefret tohumlari buyutmeyin. Evladinizi dusunun, baskasini dusunmeyin.. Emin olun mutlu olursunuz..

Sevmemesini mi istiyosunuz?
Sever mi sevmez mi bilmem ama kotu enerjiniz bebek uzerinde hic olumlu etki yapmaz. Aksine olumsuz etki yapar ve siz uzulursunuz.
Hamilesiniz icinizde nefret tohumlari buyutmeyin. Evladinizi dusunun, baskasini dusunmeyin.. Emin olun mutlu olursunuz..

Tesekkur ederim cevabınız için elimde olmayan bi nefret bu yani nefret derken dedigim gibi gorusuyorum konusuyorum arayip hal hatir soruyorum saygimi yapiyorum yalandanda olsa guluyorum eşim için uzulmesin arada kalmasin diye ama yinede sevemiyorum ailem gibi goremiyorum onlari. Umarim ilerleyen zamanlarda geçer.

Tesekkur ederim cevabınız için elimde olmayan bi nefret bu yani nefret derken dedigim gibi gorusuyorum konusuyorum arayip hal hatir soruyorum saygimi yapiyorum yalandanda olsa guluyorum eşim için uzulmesin arada kalmasin diye ama yinede sevemiyorum ailem gibi goremiyorum onlari. Umarim ilerleyen zamanlarda geçer.

Zaten kimseyi sevmek zorunda degilsiniz ama icinizi kemirmeyin. Kendinize zarar verecek kadar nefret duymayin demek istiyorum yani.. Hayirlisiyla evladinizi kucaginiza alirsiniz insallah..

Back
X