Biz çiti açık olarak kullanmıyoruz, ben de iteceğinden korktuğum için iki ucunu birleştirdik daire şeklinde oyun parkı olarak kullanıyoruz. Elifin kendi yatağı park yatak ama onun alanı dar (Kraft) bu yüzden içinde durmak istemiyor. Aldığımız çitin altında devrilmeyi engelleyici ayaklar var, her parçada 2 tane. Elif henüz 10kg ve sadece sıralayabiliyor, yani koşarak ya da hızlanarak gelip devirecek kadar gücü yok boyu da 76cm, çit Elifin omuz hizasına geliyor yani üstünden atması da imkansız, ancak şimdiden iterek sürükleyebiliyor, özellikle de çit parke üzerindeyse. Ama deviremez. Bir de bazı arkadaşlar ya düşerse diye yazmış, tabii ki düşecek ve düşmeli de zaten. Düşmeyi bilirse yürüdüğü zaman daha güvende olacağım. Evet Elif'in kafasında bir kırık var ama düştüğü için değil kafasını ahşap rafa çarptığı için. Şimdi aklım başıma geldiği için, halının üzerine kurdum oyun parkını, içinde 1 tane yastık ve sadece yumuşak oyuncaklar var. Çitin kendisi de yuvarlak hatlara sahip plastik, yaralanmaya sebebiyet vermez. Bir de şimdi aklıma geldi, bebişler oynasın diye yıldız, daire, üçgen gibi minik parçalar da var paketin içinde, bunu bebişler çitteki uygun yerlere takacaklarmış, şekilleri öğreneceklermiş!! Benim azgın kesin bunları yemeye çalışır, boğazında kalır diye hemen yok ettim, aman ha aklınızda bulunsun o parçalar gerçekten çok küçük ve tehlikeli!