Bebeklerde ani kusma

Yagmur Selen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
148
68
48
36
Kızlar bebeğim 6 aylık. Akşamdan beri ani bi kusma başladı ağzına ne alsa kusuyo geceden beri kusmaktan yorgun düştü garibim :( sabahı sabah ettim baktım olmicak acile götürdüm dr salgın olduğunu bebeklerde bu aralar çok sık görüldüğünü söyledi. Biz de önceki gün bi arkadaşıma gittik onun bebeğinin yürütecine felan bindi oğlum muhtemelen öyle bulaştı :( sabah dr a gideceğiz :( benim yazmaktaki sebebim haberiniz olsun salgın varmış Bebeğinizin diğer bebeklerle yakın temasına onların yürütecine dahi binmesine izin vermeyin. Ellerini kemiriyolar sürekli bu dönemde dr büyük ihtimalle bu yolla bulaşacağını söyledi lütfen dikkat edin sık sık yıkayın ellerini sularını daha fazla kaynatın ki bizim yasadıgımızı siz yaşamayın öldük öldük dirildik geceden beri :( hepinize bol sütlü bol uykulu keyifli sağlıklı günler dilerim :)

Yedigi biseyde dokunmus olabilir gerci daha ek gidalara gectinizmi emin degilim. Ishal filan olursa mutlaka yeniden doktora goturun. Rota asisini yaptirmismiydiniz?

Evet aşısını yaptırmıştık gittik tekrar doktora ne enfeksiyon ne mikrop hiç bişey çıkmadı reflü olabilir dedi doktor deneyelim bi dedi ilac verdi dün aksam ilaci verdim ondan beri ishal kuzum batmadik yer kalmadi evde üstü basi 3 oldu bu geceden beri :( bekliyorum ishali gecmezse tekrar gidicem mecbur

Evet aşısını yaptırmıştık gittik tekrar doktora ne enfeksiyon ne mikrop hiç bişey çıkmadı reflü olabilir dedi doktor deneyelim bi dedi ilac verdi dün aksam ilaci verdim ondan beri ishal kuzum batmadik yer kalmadi evde üstü basi 3 oldu bu geceden beri :KK43: bekliyorum ishali gecmezse tekrar gidicem mecbur

kan tahlili yapıldı mı ?
evet salgın var benim oğlan serum yedi o bile kesmedi iğnelerle falan toparladı ancak..

kan tahlili yapıldı mı ?
evet salgın var benim oğlan serum yedi o bile kesmedi iğnelerle falan toparladı ancak..
Yok kan tahlili yapilmadi dr eger mikrop enfeksiyon felan gibi bisey varsa idrarda da cikar zaten bosu bosuna eziyet etmeyelim bebeğe dedi idrar tahlili verdik sadece hic bisey cikmadi zaten dedigim gibi önce musluk suyunu kaynatip veriyodum simdi damacana suya gectim bakalim nasil olcak bu arada ishali biraz toparladi patates felan pisirip veriyorum pirinc lapasi muz felan ..

Bu arada size de gecmis olsun ben hep o hasta olacagina ben olum diyorum yazik agizlari var dilleri yok cok üzülüyorum ya :(

Kızlar bebeğim 6 aylık. Akşamdan beri ani bi kusma başladı ağzına ne alsa kusuyo geceden beri kusmaktan yorgun düştü garibim :KK43: sabahı sabah ettim baktım olmicak acile götürdüm dr salgın olduğunu bebeklerde bu aralar çok sık görüldüğünü söyledi. Biz de önceki gün bi arkadaşıma gittik onun bebeğinin yürütecine felan bindi oğlum muhtemelen öyle bulaştı :KK43: sabah dr a gideceğiz :KK43: benim yazmaktaki sebebim haberiniz olsun salgın varmış Bebeğinizin diğer bebeklerle yakın temasına onların yürütecine dahi binmesine izin vermeyin. Ellerini kemiriyolar sürekli bu dönemde dr büyük ihtimalle bu yolla bulaşacağını söyledi lütfen dikkat edin sık sık yıkayın ellerini sularını daha fazla kaynatın ki bizim yasadıgımızı siz yaşamayın öldük öldük dirildik geceden beri :KK43: hepinize bol sütlü bol uykulu keyifli sağlıklı günler dilerim :)
reflü olabilir yatarak beslenen bebeklerde olurmuş benim minikte yatarak mamalanıyor reflümsü duruşlar sergilemeye başladı.

reflü olabilir yatarak beslenen bebeklerde olurmuş benim minikte yatarak mamalanıyor reflümsü duruşlar sergilemeye başladı.
Evet ben de reflü oldugunu düşündüm zaten çünkü biz de yatarak besleniyoruz diger türlü yapamiyo genizine kaciyo bi de her öğünden sonra mutlaka biraz agzindan geliyo mama reflü ilacini verdim o da ishal yapti iste hic bilmiyorum napicaz :(

Emzirmiyorum canım mama veriyorum ne yazık ki :( yaramı deştin :( evet ama haklısın besledikten sonra dik tutmaya beslerken daha dik pozisyonda beslemeye dikkat ediyorum

Back
X