- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
Bebeğim aç duruyo tepki vermiyo aglamıyo ve yemiyo hangi dal ilgileniyo nereye götürmeliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İştahsızlık harici davranışlarında da değişiklikler varsa tavsiyem acile götürmeniz. Endişelendirmek istemem ama tepkisizlik, ağlamama vs normal değil. Güven Hastanesi’nin çocuk acili çok iyidir, tavsiye ederim.3 aylık bugün tam hiç birşey yemedi dünden beri aç duruyo mama süt yok
aç olmasına rağmen ağlamaması ciddi sorun belirtisi olabilir.3 aylık bugün tam hiç birşey yemedi dünden beri aç duruyo mama süt yok
İştahsızlık harici davranışlarında da değişiklikler varsa tavsiyem acile götürmeniz. Endişelendirmek istemem ama tepkisizlik, ağlamama vs normal değil. Güven Hastanesi’nin çocuk acili çok iyidir, tavsiye ederim.
hiç birşey yemedi dün de böyleydi tepki de yok tutuyorum içmiyo daaç olmasına rağmen ağlamaması ciddi sorun belirtisi olabilir.
acile gidin.
burada kimse teşhis koyamaz acile gidin.hiç birşey yemedi dün de böyleydi tepki de yok tutuyorum içmiyo da
hacettepeye git en iyi orasıaç olmasına rağmen ağlamaması ciddi sorun belirtisi olabilir.
acile gidin.
kan da birşey yok idrar da temiz niye anlamıyorumBenim bebeğimde aynı canım 6 aylik mama yemek istemiyor anne sutu de almıyoruz malesef ek gıda da kabul etmiyor ama dün götürdüm orta kulak iltihabı olmuş ve kaninda mikrop varmış antibiyotik başladık sende götür mutlaka bi cocuk doktoruna
kan da birşey yok idrar da temiz niye anlamıyorum
bizde bi tuhaflık var ya 2 aydan beri böyle ağzına sıksan da yutkunmuyo çok uğraştım ilk zaman her ağladığında veriyordum içiyordu sond o de tepki vermiyo tam tersi oldu 3 saatte bir beslenmesi gerekiyo bizimki geceden beri aç duruyo öyle ne bileyimO zaman normal canım 3 aylik evrede meme reddi yaşar bebekler biberonu da kabul etmeyebilir geçici bir süreç olabilir gülüp sizinle oyun oynuyor mu mesela benim bebeğimde kolay kolay acliktan ağlamaz ama kucağıma almasam ağlar anlarsınız yani
bizde bi tuhaflık var ya 2 aydan beri böyle ağzına sıksan da yutkunmuyo çok uğraştım ilk zaman her ağladığında veriyordum içiyordu sond o de tepki vermiyo tam tersi oldu 3 saatte bir beslenmesi gerekiyo bizimki geceden beri aç duruyo öyle ne bileyim
aynı tükürüp yutkunmuyo diliyle ittirio aglamıyo acım diyeBenim bebeğimde aynı tükürüyor zorla ağzına versemde biberonu diliyle itiyor
aynı tükürüp yutkunmuyo diliyle ittirio aglamıyo acım diye
450 gram almış bu ay az geliyo çünkü tutsam da içmiyo o sorun normal bi bebek gibi değil anormalAynen aynen benim kızımda sabahtan beri 2 kere bile mama yemedi bebeğinin kilosu nasıl normal mi bizim normal olduğu için doktor zorlama fazla dedi