Bebeklerde diş

Dursuneeee

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
338
82
18
Merhaba hanımlar. 1yaşında kızım var 2tane dişi var etrafdakiler niye başka dişi yok bu çocugun yok şunun çocugu şukadar aylık şu kadar dişi var falan diyorlar ben hiç sorun etmedim şimdiye kadar ama sinirlerimi bozuyorlar artık size danışmak istedim ne diyorsunuz bu duruma?

Cocugunu baska cocuklarla kiyaslayanlari direkt olarak tersle, bir sure sonra yapmamayi ogrenirler
Her cocuk kendine ozeldir

Her çocugun bunyesi farklıdır 3 yaşina kadar tamamlayamazsa o zaman bi sorun var demektir
Oyle konusanlara uygun bi cevap verinki sussunlar artık bi de örnek verim yakinimin kizi 19 aylıkken tamamladi dislerini ama 1 yasinda 3 disi vardi sonra hepsini birden cikardı

Merhaba arkadaşım, başkalarının kıyaslamalarını hiç aldırma , benim çocuğum 1 yaşındaydı ilk dişini çıkardığında ,seninki de yavaş yavaş tamamlar hepsini ,hem dişleri geç çıkan çocuklar çok uslu oluyor kvalidem öyle der , bi sorun yok yani

Anladım
anladım canım teşekkürler benim kızımda yeni girdi yaşına 3martta girdi

Anlatamıyorsun işte siniri bozuluyor insanın
Hic bozma sinirini
Tersle ogrensinler
Benim bebegime tatli vermeye calisiyor herkes, ben de karar verdim acik acik soyleyecem benim yedirmedigim seyi siz yediremezsiniz diyecem, hala israrla verirlerse ben de sizin cocuklra icki icireyim ister misiniz dicem mesela

Benim kızımda öyle uslu biraz haraketli sadecee

Anladım

anladım canım teşekkürler benim kızımda yeni girdi yaşına 3martta girdi
Yeni yaşiniz kutlu olsun o zamn:)) hic takmayın büyürler kocaman evlat olur onlar içinizi rahat tutun siz hem naparsak yapalim zamani geldiginde çikacak diselr üzmeyin kendizi

Benimde öyleydi kp kv veriyordu kızım pişik oluyor yiyince bir gün yedirmişler yine ben mutfaktayken kızım pişik oldu kızımın altını açtım ve gösterdim birdaha yediren olursa getirmem kızımı dedim görüncede yedirmiyorlar artık

Içki deyince yazayim dedim komsumuzn babasi her gun icermis bi gun bebek uyumayinca 1 kasik rakı icirmis tabi cocuk sızmıß ama artk sonrasini bilmiorm resmen iliskimi kestm komsumla sen bi anne olarak nasil izin verirsin diye bide savunuyo e o da babası evladina zarar verirmi diye ..zarar daha neyse artik

Bide o dişlerin dökülmesi var o yüzden ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi :)
Millette kendi çocuğuyla ilgilensin bi zahmet sizin ufaklığın dişlerini dert edeceklerine...

Benim kızım narin bebekken diş ağrılarına katlanmamak için dişlerini geç çıkartıyormuş öylr dedi bana diyin... Canı ne zaman isterse öyle çıkartacakmış ... Tövbe yarabbim ya bu insanların başka derdi yok mu küçücük melek o daha onu bile malzeme yapıyorlar

Ayip valla ya
Laftan anlamiyor bizim akrabalar
Birine yapma diyorsun birakiyor digeri basliyor
En sonunda koydurtacaklar kendilerini kapiya haberleri yok

Dedikodu yapmak için yer arıyorlar ve insan üzülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…