Bebeklerde diş

Içki deyince yazayim dedim komsumuzn babasi her gun icermis bi gun bebek uyumayinca 1 kasik rakı icirmis tabi cocuk sızmıß ama artk sonrasini bilmiorm resmen iliskimi kestm komsumla sen bi anne olarak nasil izin verirsin diye bide savunuyo e o da babası evladina zarar verirmi diye ..zarar daha neyse artik
Herkes bir tuhaf
Hayir yani saygi da duymuyorlar ben ona kiziyorum

Bide o dişlerin dökülmesi var o yüzden ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi :)
Millette kendi çocuğuyla ilgilensin bi zahmet sizin ufaklığın dişlerini dert edeceklerine...
Herşeyini ediyorlar kızım 10kg 1yaşında mamayla büyüdü ve çok haraketli bir bebek bi arada zayıf diye tutturdularr ona doktor iyi diyor dedim geçiştirdim

Ağzı olan konuşuyor işte sırf eleştirmek için takmayın bence, benim kızımda 9 aylık 7 dişi çıktı banada erken çıkması iyi değil çabuk dökülür yazık diyorlar. Çıksada çıkmasada her türlü yorum yapılıyor malesef. Güle güle büyütün yavrunuzu..

Birde yaşınız küçükmüş belki ondan böyle fikir veriyorlardır.

Seninki yine erken cikmis.
Benim yigenimin ilk disi 1 bcuk yasinda cikti. Ayni gun dogan akrabamizin dislerinin cikmasi ise tamamlanmisti 1 bcuk yasinda.
Simdi o cocugun disleri curumeye yol aldi bizimkinin disleri sapa saglam. Emen cocuklarda en guzelidir dislerin gec cikmasi. Gece uyurken emdikce sut artiklari cok kotu curutur disleri. Benim eski komsumun oglu sut ice ice hepsi curudu, 7 yasindaki cocuga dis teli lazim, curuk disler cekildikce disler yamulmus diyorlar.
Sakin dertlenme.
Bizde bi anlam veremedik.
Cok obur bi cocuktu yigenim, " oglum sen dislerinidemi yedin ya" diye gulerdik hep beraber. " ac bakalim agzini pasam" derdik.
Oda saf saf bakardi bize, sonra biz guldukce o da bos damagiyla bizim gulmemize gulerdi. Biz dahada kopardik:KK70:
Ne kadar gec o kadar iyidir, senin yavrun daha avantajli inan bana:KK76:

Seninki yine erken cikmis.
Benim yigenimin ilk disi 1 bcuk yasinda cikti. Ayni gun dogan akrabamizin dislerinin cikmasi ise tamamlanmisti 1 bcuk yasinda.
Simdi o cocugun disleri curumeye yol aldi bizimkinin disleri sapa saglam. Emen cocuklarda en guzelidir dislerin gec cikmasi. Gece uyurken emdikce sut artiklari cok kotu curutur disleri. Benim eski komsumun oglu sut ice ice hepsi curudu, 7 yasindaki cocuga dis teli lazim, curuk disler cekildikce disler yamulmus diyorlar.
Sakin dertlenme.
Bizde bi anlam veremedik.
Cok obur bi cocuktu yigenim, " oglum sen dislerinidemi yedin ya" diye gulerdik hep beraber. " ac bakalim agzini pasam" derdik.
Oda saf saf bakardi bize, sonra biz guldukce o da bos damagiyla bizim gulmemize gulerdi. Biz dahada kopardik:KK70:
Ne kadar gec o kadar iyidir, senin yavrun daha avantajli inan bana:KK76:
Teşekkür ederim sağolun

Oğlumun ilk dişi 10 aylıkken çıktı, 3 aylıkken dişi çıkan bebek de gördüm, e tabi 3 aylıkken ilk dişi çıkan yaşına geldiğinde azılar hariç hepsini çıkarmıştı benim oğlumun ise 1 yaşında sanırım 3 dişi vardı, 1 ay sonra 2 yaşına girecek azılar duruyo daha çıkmadı

Eklentiler

• 1f24225f1992ff01a16cb48299dac336.webp
    1f24225f1992ff01a16cb48299dac336.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 47
Oğlumun ilk dişi 10 aylıkken çıktı, 3 aylıkken dişi çıkan bebek de gördüm, e tabi 3 aylıkken ilk dişi çıkan yaşına geldiğinde azılar hariç hepsini çıkarmıştı benim oğlumun ise 1 yaşında sanırım 3 dişi vardı, 1 ay sonra 2 yaşına girecek azılar duruyo daha çıkmadı
Anladım teşekkür ederim içim rahatladı

Ay bu insanlar da ne kadar bos konuşuyorlar ya :) anne babaya bagli bisey bu onlar ne zaman cikardiysa asagi yukari oda o zaman cikarir genetik yani :) anlatsan anlamamak için direnirler :) sen en iyisi bu modeller böyle oluyor teyzesi de gec :D

Ay bu insanlar da ne kadar bos konuşuyorlar ya :) anne babaya bagli bisey bu onlar ne zaman cikardiysa asagi yukari oda o zaman cikarir genetik yani :) anlatsan anlamamak için direnirler :) sen en iyisi bu modeller böyle oluyor teyzesi de gec :KK70:
Hahaha 2015 model yeni kasa bunlarr :KK46: sağol canım

Merhaba hanımlar. 1yaşında kızım var 2tane dişi var etrafdakiler niye başka dişi yok bu çocugun yok şunun çocugu şukadar aylık şu kadar dişi var falan diyorlar ben hiç sorun etmedim şimdiye kadar ama sinirlerimi bozuyorlar artık size danışmak istedim ne diyorsunuz bu duruma?
Merhabalar 14 aylik bir oglum var dis sayimiz 0 :)

Back
X