Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebegimin gozleri cok hafif tipik oda saga sola bakınca oyle oluyoDown sendromu yuz hatlarindan anlasilabilir neden boyle bir supheniz oldu
Bide bisi sorcam oglum dilini cikariyo normal mi internt kafami Ahlak buhlak eti ne olur bi yardmci olDown sendromu dogumda anlasilir diye biliyorum ama doktora sorun tabi.. yeni dogam bebeklerde gozde kayma yada kafa seklinde tuhaflik ilk zamanlarda olup sonra kaybolabiliyor
down sendromu dogumda anında doktorların şüphelendıgı bıldıgu bısey benım eşimin yegenım down sendromlu dogdu dogdugu gun doktor şüphemız var dedı anında soyledı kromozom testı yaptırdılar ve cıktı bebekte anlasılıyordu zaten yüzündeYardimci olurmusunz şüphem war yarin dktra gostercem oglum 2 ay 1 hafta internt iyi ce kafami karstrdi
Yardimci olurmusunz şüphem war yarin dktra gostercem oglum 2 ay 1 hafta internt iyi ce kafami karstrdi
[/
benim bebeğiminde gözleri çekik 2 aylık bu bir belirti mi bu arada gösterdiniz mi doktoraYardimci olurmusunz şüphem war yarin dktra gostercem oglum 2 ay 1 hafta internt iyi ce kafami karstrdi
Benim bebeğim dede aynı şüphe var suan kromozom analizi yapiliyor.bebeğiniz doğdukthepnuyuyormuydu uyuyormuydu sessizmiydidown sendromu dogumda anında doktorların şüphelendıgı bıldıgu bısey benım eşimin yegenım down sendromlu dogdu dogdugu gun doktor şüphemız var dedı anında soyledı kromozom testı yaptırdılar ve cıktı bebekte anlasılıyordu zaten yüzünde2aylık bebegınızde olma durumu yoktur bence vesvese yapmayın