ilk doğunca anlamışlarmıydı bizim 2.5 aylıkken nöbet gibi kasılmaları oldu 6 gün sürdü bir daha olmadı hamdolsun 1 hafta hastanede yattık eeg çekildi az bozukluk çıktı epilepsi dediler emarından da şüphelendiler ama bu yaşta yalnış çıkma ihtimali olduğu için 2.5 yaşında tekrar çekeklim dediler sonra 4 aylıkken tv de doktorum programında görmüşsündür sabiha paktuna keskin çocuk nöroloğu ona götürdüm motor sisteminde sorun var bir sürü test isterler ama yaptırmaya gerek yok zamana bırakıp ne olduğunu anlayalım dedi sonra 5 aylıkken hastalandı kusmaya başladı özele götürdük antibiyotik verdi fayda etmedi 5 gün sonra araştırma hastanesine yattık iyikide yatmışız orda b 12 eksikliğini buldular iğne yaptırdık 1 ay ondan sonra başını tutmaya başladı 20 gün yattık ama neler demedi doktorlar şu var bu var Allah hiç bir anneye yaşatmasın hepimizin bebeğine acil şifalar versin senin bebeğinede fizik tedavi iyi gelir inş. peki büyüdükçe fizik tedaviyle düzelir diyolar mı
valla canım benim yeni dogdugunda biseyi yoktu göz titremesinden haric büyüdükce farkettik biz cocuk doktorumuz nörolojiye gitmemizi söyledi emar cektirdik işte beyni 2 aylık bebek beyni gibiymiş hastalıgın adı yok bir tedavide önermediler ben internetten bi dr mail attım o fizik tedaviye başlayın dedi burdakiler hic birşey söylemiyolar şaştım Allah şaşırtmasın.sabırlı olmalıyız sınavımız böyle.