Merhaba
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebişlerinizi gaz sancısı cektım oğlumda cok ıyı bılırım bizim dr verdı bu ılacı ve dr tecrubelı bı dr normal gaz ılacı falan kullanma sakın demıstı ve bana bu karısımı verdı eczanede yaptırdım fıyatı 20 lıra tutuyo yalnız guzel bır eczaneye yaptırın herkes beceremıyor ben bı kere yaptırdım yapamadılar neyse ben yazıyım dedıgım gıbı ıyı bır eczanede yaptırın ben oğlum 3 aylık olana kadar kullandım hıc bır yan etkı fılanda göstermıyo ılac aklınız kalmasın kakasımı da yapıyodu ayrıca çok sıkışırsak fitil kullanıyodum
1-Citrate de soude 1gr
2-Bicarbonatede soude 2 gr
3-Plegicil 20 damla
4-Sakarin 0.04 gr
5-Eau distille 80 gr
Günde 4 kere 1 çay kaşığı içiriyorsun tadı bozuk filan da değil ben bakmıstım tadına eger sormak istediğin bişey olursa özelden mesaj atabilir
Rica etsem tarifini atabilir misiniz dua ederimarkadaşlar benım bebeğim 4 aylık başlarda bızde çok gaz problemı yaşadık piyasadakı butun gaz ılaclarını denedım ama fayda olmadı sonra bır doktor buldum çok tecrubelı ve bebeklere bu tarz ilaçları verme taraftarı değil bana yapma bi gaz ilacı verdı ve bızde gazdan eser kalmadı ve bu yapma ilacı kullanan bır cok tanıdıgım var hepsi de memnun oğlum ilk 1 ay kadar gaz problemı yaşadık sonrada ilacı kullanmaya başladığımdan berı gaz filan yok artıkda kullanmıyorum kendı kendıne başarıyo tarifini isteyen olursa verebılırım özel den mesaj atabılırsınız buraya yazılıyormu bılmıyorum allah kolaylık versın
Yukarıda peri anne paylasmis tekrar oradan bakabilirsinizRica etsem bu tarifi benimlede paylaşır mısonoz oğlumun ağlaması hiç durmuyor 20 günlük ve çok gazı var zinco kullandık fakat o da bebeği kabız yapıyor
Emzirirken Her on dakikada bir gazını almaniz gerektiğini söylüyor bir doktor. Zeytinyağı, gaz giderici çaylar vs denediniz miRica etsem bu tarifi benimlede paylaşır mısonoz oğlumun ağlaması hiç durmuyor 20 günlük ve çok gazı var zinco kullandık fakat o da bebeği kabız yapıyor
Tarifi bana da verebilir misiniz 5 ayliğiz hala gazdan kıvranıyor hertürlu damalyi denedik işe yaramıyorarkadaşlar benım bebeğim 4 aylık başlarda bızde çok gaz problemı yaşadık piyasadakı butun gaz ılaclarını denedım ama fayda olmadı sonra bır doktor buldum çok tecrubelı ve bebeklere bu tarz ilaçları verme taraftarı değil bana yapma bi gaz ilacı verdı ve bızde gazdan eser kalmadı ve bu yapma ilacı kullanan bır cok tanıdıgım var hepsi de memnun oğlum ilk 1 ay kadar gaz problemı yaşadık sonrada ilacı kullanmaya başladığımdan berı gaz filan yok artıkda kullanmıyorum kendı kendıne başarıyo tarifini isteyen olursa verebılırım özel den mesaj atabılırsınız buraya yazılıyormu bılmıyorum allah kolaylık versın
6.sayfada yazıyor bakabilirsiniz10 günluguz ve gaz sancisindan kivraniyoruz resmen. Ne yapacagimizi sasirdik. Gaz damlasi tarifini bizimle de paylasabilir misiniz ?
6. Sayfada yazıyorTarifi bana da verebilir misiniz 5 ayliğiz hala gazdan kıvranıyor hertürlu damalyi denedik işe yaramıyor
nurse harveys kullandım kizimda en etkili o olmuştu aşırı gaz sorunu var dikızım 38 günlük
o ilacın ismini öğrenirseniz çok sevinirim
8 damla verilen bir metsil var ama onu da denedim
ilginiz için tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?