Geçmiş olsun doktora götürdünüz mü doktor ne diyor?Arkadaşlar kızım 4 aylık ve dogdugundan bu yana sağ gözünde hep sulanma ve capaklanma var ılık suya batırılmış tulbentle temizliyorum ama yinede geçmiyor araştırmalarıma göre gözyaşı kanalı tıkanıklığı olabilirmiş ama bilmiyorum çok üzgünüm bunu yaşamış olan anneler yardimlarinizi bekliyorum
Arkadaşlar kızım 4 aylık ve dogdugundan bu yana sağ gözünde hep sulanma ve capaklanma var ılık suya batırılmış tulbentle temizliyorum ama yinede geçmiyor araştırmalarıma göre gözyaşı kanalı tıkanıklığı olabilirmiş ama bilmiyorum çok üzgünüm bunu yaşamış olan anneler yardimlarinizi bekliyorum
Sutumu de deniyorum arada ama bakalım insallah gecerKendi sutunu sur diye okudum buralarda
denedim
vhalla yaradi...
Sadece masaj tatlim benimde bebegimde vardi cok sukur masaj yaparak su kesesini patlatdim goz yasi kanali tikanikligindan oluyor
Pamuk ve ılık çay ile gözüne pansuman yapmanız yeterli olur.Arkadaşlar kızım 4 aylık ve dogdugundan bu yana sağ gözünde hep sulanma ve capaklanma var ılık suya batırılmış tulbentle temizliyorum ama yinede geçmiyor araştırmalarıma göre gözyaşı kanalı tıkanıklığı olabilirmiş ama bilmiyorum çok üzgünüm bunu yaşamış olan anneler yardimlarinizi bekliyorum
Bir hafta damla kullandim 've masaja dewam ediyorum sulanma 've capaklanma artikk yok ama bu seferde gozlerini cok ovaliyor goz kapaklari hep kizariyor ovalayinca bir bilginiz varmi acabaPamuk ve ılık çay ile gözüne pansuman yapmanız yeterli olur.
Benim kizimin suan gecmis gorunuyo cok sukur masaja dewam ediyorum ama umarim tekrarlamazBenim bebişte de 1 ay sürdü .temiz bezle falan filan geçmiyor.doktora götürdüm sütünü sür dedi .çayla masaj yap dedi hiçbiri geçirmesi. Valla Sabah akşam yüzünü dalinle yıkadım 3 güne hemen geçti
Tesekkur ederim canim goz doktoruna gittik damla verdi kullandik gecti ama iki ay sonra Suan tekrar basladi napcam blmiyorum masaj yapiyorum sadeceAynene yasadik cocuk doktorumuz damla veriodu bi muddet gecio geri geliodu sonra bizi goz doktoruna yonlendrdi gittik bi damla yazdi 3 ay kullan dedi gozyasi kanali tikali dedi ben 1 ay kullandm 10 gun ara verdm bidaha olmayinca bidaha kullanmadm giz doktorna alin bebeginizi gecms olsn
Pansumani nasil yapcm ki?Pamuk ve ılık çay ile gözüne pansuman yapmanız yeterli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?