Sutumlede siliyorum ama hala gecmedi goturcem yine ya olmuyor BoyleEmziriyorsaniz sutunuzle silin ama sonra kaynamis ili m is suyla ateril bir bezle de silin . Ama şöyle de bir durum var bazi bebeklerde 1 yasa kadar gecmio hatta acilmasa dr acio aslnda bidaha doktora alsanz daha iyi olur gibi geldi şimdi
Bencede goturun iyilesmesi lazmdi insallh hemen iyilesr gecms olsnSutumlede siliyorum ama hala gecmedi goturcem yine ya olmuyor Boyle
Saol canim insallahBencede goturun iyilesmesi lazmdi insallh hemen iyilesr gecms olsn
Uyurken gözleri kapalı olduğu zaman pamukla hafif dokunuşlarlaPansumani nasil yapcm ki?
Cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icinUyurken gözleri kapalı olduğu zaman pamukla hafif dokunuşlarla
Tesekkur ederim de sizinde mi gozyasi kanali tikanikligiÇok geçmiş olsun Benim doktorum demli çayla silmemi önermişti fayda etti çapaklanmaya iyi geliyor
Banada damla verdi masaj da yaptm birkac ay olmadii gecti sandim ama tekrar basladiCanim benim oglumdada oldu damla.veriyor.geciyorrr..yasanilan bir durum..goz damarlaei tikaniuor masajlada iyi olur
Tmam bakalim denicem insallah bize de fa yda ederEvet sürekli gözleri sulanıyordu çapak oluşuyor du doktora götürdüm bana demli çayla silmenin fayda edeceğini söyledi çapak oluşumunu önlüyor
Surekli olur canimmm skma canini 2. Kez oldu oglumda damla.iyi gelirBanada damla verdi masaj da yaptm birkac ay olmadii gecti sandim ama tekrar basladi
Insallah canim cok tesekkurlerSurekli olur canimmm skma canini 2. Kez oldu oglumda damla.iyi gelir
Amin canim hepimize insallahİnşallah fayda eder allah hayırlısıyla büyütmeni nasip etsin bir an önce geçer
Aynen bizede oyle dedi dewam ediyorum masaja ama kizm buyudukce yapamiyorum masaji cok hareketlendi brakmyoBiz de aynı dertten muzdaribiz. 10 gün kullandık damlayı. Ama masajı hiç bırakmıyoruz sürekli yapıcan dedi dr. Günde 4 kez 10ar kere. 1 yaşına kadar açılır büyük ihtimalle dedi.
Uyku sersemiyken dene uyumasına yakın falan. Hatta çok derin uykudayken de yapabilirsin belki uyandırmadan. Çünkü başka çaremiz yok masajımızı yapıp açılması için dua edicez. Benimki şimdilik ses etmiyo masaja yaparken yüksek sesle 10 a kadar sayıyorum oyun sanıyo heralde :))Aynen bizede oyle dedi dewam ediyorum masaja ama kizm buyudukce yapamiyorum masaji cok hareketlendi brakmyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?