Çocuk Hastalıkları bebeklerde göz çapaklanması

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

buselim_42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
10
0
36
Adana
14 aylık bebeğimin gözleri doğdugundan beri çapaklanıyordu.Damla merhem masaj ... ne yaptıysam ne kullandııysam fayda vermedi.Bi öğretmen arkadaşımın çocugu da aynı şekilde olmuş doktor ona GENTAGUT diye bir damla vermiş kullanmış ve bir haftada geçmiş.Bana istersen sen de kullan 1 haftada iyileştiriyor dedi.Ben de hemen aldım kullandım ve şu an bebeğimin gözü artık çapaklanmıyor.Sizin de varsa böyle bir sorununuz tavsiye ederim....

göz çapaklanması değil ama benim bebeğim 5 aylık ve yanaklarında kızarıklık var ve o kısım sert.ne yapacağımı bilmiyorum..pişik kremi,arko,bebek yağı sürdüm ama fayda etmedi..yardımcı olursanız sevinirim.

yanaklardaki kızarıklık atopik dermatid olabilir doktora götürün. göz capaklanması için masaj yapabilirsiniz.

Dun aksam kizimda ufak ufak capak olfu, aldim. Sabah olunca sutumden iki damla gozune akittim. Ama dr a gidecegim mutlaka. Babasinda da ayni prob var acaba kizi sewerken bulasti mi?

hanımlar bunun için dr a gittim damlalar verdi 1 hafta kullandım 1 hafta başka damla kullandımm bool bol masaj yaptım günde 100 kere ve geçti elhamdülillah :)

Back
X