Çocuk Hastalıkları bebeklerde isilik ve konak acil yardım.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

irmako77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
1.180
5
116
Ben 3 aylık oğlumu hergün yıkardım. Kafasında konak oldu. Doktor sık yıkamayın konak ondan oluyor dedi. 2 günde 1 yıkamaya kalktım. Bu sefer de sıcaklardan vücudunda isilikler oldu. kafamçokkarıştıNe yapacağımı şaşırdım kızlar. Konak için Zeytinyağı sürdüm olmadı. Karbonat sürdüm tam etkili olmadı. Dr bir losyon yazdı ama onu da çalıştığım kurum ödemiyor. İsilikler ve Konak için bildiğiniz bir ilaç var mı? doktoruna yazdırayım?mirmirmirmir

canım geçmiş olsun konaklar bence normal birşey geçmesi yada kalması önemli değil diye biliyorum,benim kızdada oluşmaya başladı,bende bebek yagı sürüyorum,henüz geçmedi ama fayda eder mi bilmem?

Canım bebeğinin başına zeytinyağı sürüp 1 saat kadar beklet ve sonra bi tarak veya saç fırçası ile yumuşakça tara. Benim kızıma annem böyle yaptı ve sonra hiiiç konak olmadı.. İsilik için ne yapılabilir bilmiyorum.. penye pamuklu şeyler giydiriyorsundur muhakkak ama hava çok sıcak bebiş ne yapsın.Çok üzgünüm çoook

Konak için zeytinyağı sürüp biraz bekletin sonrada tarakla tarayın azalır zaten...

İsilik içinde eczanelerde kaladril diye losyon var onu sürün vücuduna geçiriyor oda ...

canım çocuk pişer bu sıcaklarda sabah akşam yıkamalısın.konak saçı güzel duralanmamakdan ileri geliyor.çok şampuan dökme kafasına .. bol bol durula.konağı gidermek için badem yagı dök biraz bekle sonra tarayınca hepsi dökülüyor daha sonra da yıka başını..
pişik içinde sebamed bebek korucuyusunu öneririm..

bebegim 2 aylik. Yeni yeni olusmaya baslayan konak sorunumuz icin doktorumuzun tavsiyedi su sekilde oldu: yarim fincan zeytinyaginin icine dovulmus 3 adet yetiskin aspirini koy, banyodan 1 saat once basina sur beklet. 3 gunde bir uygula ve yika. Kis mevsiminde yeterli diye dusunuyorum.
ilk olarak dun uyguladim. Deriye cok hafif masaj yaparak yedirdiM. banyo sonrasinda kepek kepek olmustu Saclari. Sanirim boyle boyle aticak kendini.bakalim gorucez.

Konak için ben fotoğraftaki yöntemi uyguladım. Bebeğimi 1 hafta boyunca her gün yıkadım ve bunları sırayla yaptım tamamen geçti.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 1.182
Back
X