bebeklerde kafa kasima

Hayatbazen

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
302
66
18
40
Kizlar merba.. Malum oğlum 5 buçuk aylik ve bir turlu su konaklardan kurtulamadim.. Ve oda devamli basini kasiyor genelde bingildagini kasiyor bunun zarari olurmu bingildagina.. Elimden geldiğince yaptirmiyorum ama devamlida başında duramiyorum..

benim bebeğimde kaşır başını ama bılgıldaktan çok kulak tarafını zararı olabilir hangi marka şampuan kullanıosun?

Canım yaa zeytinyağı denedin mii banyodan yarım saat önce sürr beklet onlar kendiğilinden dökülüo banyoda 3 4 defa tekrarlarsan işlemii biter die umut ediorum :) bide kendi bıngıldagına zarar verebileceğini düşünmüyorum açıkçası ;)

Bende saf zeytinyağı sürüp yıkamıştım , bir kaç kere tekrarla kalmaz birşey.

karbonat ve zeytinyağı karıştırıp yarım saat bekletin bebeğinizin kafasında sonra yıkayın ve ince telli konak tarağı ile tarayın, tahriş etmeden derisinden sıyırın konakları. geçene kadar 2-3 günde bir tekrarlayın.

ARKADASLAR COK TSK EDERİM UNİ KULLANİYORUM DOGDUGUNDAN BERİ.. ZEYTİNYAGİ SURDUM BİR KERE YAPİS YAPİS OLUYO AMA BUGUNDE DENİCEM

ARKADASLAR COK TSK EDERİM UNİ KULLANİYORUM DOGDUGUNDAN BERİ.. ZEYTİNYAGİ SURDUM BİR KERE YAPİS YAPİS OLUYO AMA BUGUNDE DENİCEM

Bir kere olur mu her banyo öncesi yapış yapış olsun yıkayacaksın zaten

Çocuğun saçı belinde değil ya azıcık zaten amaç kafa derisini yağlamak konağı yumuşatmak

PEKİ BİNGİLDAK KONUSUNDA NE DUSUNUYORSUNUZ.. SİZİNDE COCUKLARİN YAPTİGİ OLUYORMU.. BİRDE HANİ SONUCTA BİNGİLDAK KOLAY KOLAY ZEDELENMEZ DİMİ ARKADASLAR

evet saf z yagı. kayınvalidem eltimin ogluna yapmış birşeyciği kalmamış. z yagını sürüp bekletip ince tarakla alıyorsun o konakları. uygun bir şampuanla yıkadın mı bitti miss oldu ;)

PEKİ BİNGİLDAK KONUSUNDA NE DUSUNUYORSUNUZ.. SİZİNDE COCUKLARİN YAPTİGİ OLUYORMU.. BİRDE HANİ SONUCTA BİNGİLDAK KOLAY KOLAY ZEDELENMEZ DİMİ ARKADASLAR

Bu kadar narin değil bıngıldak

Kemiksi doku yok ama saçlı derisi var sivri birşey sokmazsa bir şey olmaz
Bebek ne kadar bastıracak kendine tırnağını güzel kes çizmesin kendini

Agir oluyor zeytinyağı yakmaz dimi birde gözüne kaçarsa kokusu yada yikarken zarari olmaz dimi goze

yok birşey olmaz. eline al biraz z yagı. krem gibi sür başına. gözünde ne işi var yagın yahu. başından aşağı dökmicensin ki .. te allahım :))

Back
X