bebeklerde oturma zamani?

Delibilearasiralafanlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
616
288
53
8 aylik bebegim hala desteksiz oturmiyor.Ayaklarinin uzeribe basiyor komonda seklinde emekliyor ama oturtunc onr dogru egiliyor duramiyor. 9. Ayda desteksiz oturmali dedi dr muz,endiselenmeye basladim dogrusu. Az yiyen hergun 3 defa kusan bebek kiloda az denildi o yuzden mi geride acaba

Bebegininde bir birey olduğunu unutma hepsi farklı zamanda yürür emekler konuşur. Benim kiz 7 aylik oturdu bir yasinda bir gece aniden emekledi. 16 aylıkken hiç adım atmayan kizim bir günde evin içinde yürümeye başladı. Doktor kaslarını kontrol etmiştir. Sorun olsa söylerdi. Eğer çok korumaci bir yapın varsa bu bebeginide etkiliyor olabilir.

haklisiniz ama kendime anlatamiyorum
Sanirim. Drumuz 9. Ayda oturur diyor yani son 1 ay daha kaldi . Insallah oturur. Henuz dislerimizde xikmadi. D vitamini 3 damla aliyor . Sakin bebek o da etkili sanirim

Bizimki 18 aylik hala 10 dişi var .doktorumuz dis yurume genetik demişti. Babası 3 yasinda yürümüş allaha şükür babasına çekmedi. Biz anneler biraz aceleciyiz otursa emeklesin emeklese yürüsün istiyoruz. Birazda çevre ve büyükler çok etkiliyor. Sabır zor biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…